Ναταλί Κάκκαβα: “Παραιτούμαι λόγω της ηθικής μου αρχής”

Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές

Πιο ενοχλημένη από ποτέ δείχνει να είναι η Ναταλί Κάκκαβα, τα τελευταία 24ωρα, όπως άλλωστε γίνεται εμφανές από την ανάρτηση που επέλεξε να κάνει το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα, η γοητευτική παρουσιάστρια υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση αντιδημάρχου που κρατούσε ως τώρα μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα, μέσα από τη νέα καθ’ όλα αιχμηρή της δημοσίευση, η Ναταλί Κάκκαβα επιλέγει να καταγγείλει «απαράδεκτες συμπεριφορές» που δέχθηκε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του οποίου και αποτέλεσε μέλος για πρώτη φορά.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στα social media:

«Επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου. Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κύριε Δήμαρχε. Δυστυχώς δε χωράει τίποτα καινούργιο, φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς, σε αυτό το παρεάκι που διοικεί τον δήμο. Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές (τα έχουν ζήσει και άλλοι συνδημότες), από τον Δήμαρχο και από ανθρώπους πέριξ αυτού. Έκανα υπομονή, γιατί έπαιρνα αγάπη και δύναμη από τους συνδημότες μας, αλλά και επειδή θεωρούσα ότι θα καταφέρω να αλλάξω τις συγκεκριμένες νοοτροπίες».

«Η ηθική μου όμως και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω. Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία. Γιατί όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να με διαβάλουν, πιστέψτε με ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει. Για το μόνο που νιώθω άσχημα, είναι που πιστεύοντας με όλη μου τη καρδιά και τις δυνάμεις τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου σε ένα σαθρό, όπως αποδείχτηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αφήγημα, παρέσυρα τους συνδημότες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη».

«Δηλώνω όμως πως θα τιμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουνα πάντα και πάντα απέναντι σε τέτοιες ακραία απολυταρχικές συμπεριφορές. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός και ούτε ποτέ ερωτεύτηκα καρέκλες και αξιώματα. Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση της Αντιδήμαρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Σαρωνικός Ξεκινάμε».


Διαβαστε Ακομη

Γιατί η Χαρούλα Αλεξίου έκανε σωστή επιλογή να σταματήσει το τραγούδι, σύμφωνα με τον Χρήστο Νικολόπουλο

Αναζητώντας την ανακούφιση: Η μάχη με ένα προσωπικό ζήτημα στο Survivor