Νίκος Αποστολόπουλος αποκαλύπτει την επιρροή του Στέφανου Κασσελάκη: Τον σύγκρισε με τον Τάιλερ και τη Μις Τουρισμό

Ο Κασσελάκης και ο Τάιλερ πάνε πακέτο, όπως η Τούνη με τον Αλεξάνδρου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Η Ελλάδα στις κάλπες» του Action24 βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (9/6) ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έκανε τα δικά του σχόλια για τις Ευρωεκλογές και το πολιτικό σκηνικό της χώρας, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα «βέλη» του στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Ευρωεκλογές 2024 – Σέρρες: «Πάλι θα κλάψω πάλι θα γελάσω»

«Τέτοια προπαγάνδα που έχει γίνει από όλα τα κόμματα σε αυτές τις Ευρωεκλογές δεν έγινε ούτε πέρσι στις Εθνικές εκλογές. Όλοι αγωνίζονται για τη θεσούλα και το ψωμάκι τους. Εγώ δεν θυμάμαι πέρσι τον Μητσοτάκη να τρέχει σαν το αγριοκάτσικο στα βουνά και στα λαγκάδια για να πείσει τον κόσμο για πράγματα που δεν πείθουν», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Το θέμα είναι πολύ πιο σημαντικό τώρα, η Ελλάδα έχει φτάσει σε τέτοιον πολιτικό πάτο που δεν υπάρχει χειρότερα. Μόνο από δύο πολιτικούς αρχηγούς είδα πολιτικό λόγο. Ο ένας τρωγόταν με τον άλλο», τόνισε ο σχεδιαστής στο πάνελ του Action24.

Ευρωεκλογές 2024 – Η νύφη… το ‘σκασε και πήγε στην κάλπη με το νυφικό: «Ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε»

Όταν έγινε η απευθείας σύνδεση με την Κυψέλη, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Αποστολόπουλος πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Αυτό που είπε σημαίνει ότι είναι τουρίστας. Ήταν άνανδρος, άφησε ένα κόμμα και έφυγε. Τον βόλευε τώρα και μας έφερε τους άλλους, τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ, πάνε πακέτο αυτοί, όπως η Τούνη με τον Αλεξάνδρου».

Ευρωεκλογές 2024: «Δεν θα ψηφίσω, παίζω τάβλι, φεύγα»

«Ανέβηκε χθες στο Σύνταγμα και ανέβασε πάνω τον Τάιλερ λες και έκανε καλλιστεία για τη Μις Τουρισμό», τόνισε με χιούμορ σε άλλο σημείο ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Η Πάολα εκρήγνυται επί σκηνής για το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο: Ταράζει το κοινό με τον οργισμένο λόγο της!

Συγκλονίζει η ανακάλυψη του νεκρού παρουσιαστή: Ο καμεραμάν ραγίζει καρδιές