Νίκος Μάνεσης αναφέρει πιθανή αγωγή για νούμερα τηλεθέασης: Τι περιμένουμε;

“Πριν από 2,5 χρόνια σε μία πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία, από το ένα βράδυ έως το πρωί τα νούμερα άλλαξαν” δήλωσε ο Νίκος Μάνεσης.

Ο Νίκος Μάνεσης απάντησε σε ερωτήσεις του Χάρη Λεμπιδάκη και αναφέρθηκε στο ζήτημα με τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ απάντησε και για τα επαγγελματικά του σχέδια αναφέροντας πως τη νέα σεζόν θα αποδεσμευτεί από το δελτίο ειδήσεων και θα διατηρήσει μόνο την πρωινή του εκπομπή.

«Σκέφτηκα να προσφύγω στη δικαιοσύνη και στα θεσμικά όργανα. Είπα ότι σταματώ να με απασχολεί, αλλά κάποια στιγμή υπάρχει και το όριο της φαιδρότητας. Υπάρχει δημόσια ομολογία περί αποτυχίας του μοντέλου και συνεχίζουμε αποδεχόμενοι το ό,τι γίνεται για να υπάρχει μία ηρεμία και στη διαφημιστική αγορά και περιμένουμε τις όποιες δεσμεύσεις για να διορθωθεί το χαλασμένο. Θα μείνω εκεί. Εννοείται πως έχω ατού και στοιχεία. Εγώ λειτουργώ βάσει στρατηγικής και όχι βάσει σκαλέτας ατυχώς. Έτσι καταφέρνω και κερδίζω τα τελευταία 2,5 χρόνια» δήλωσε ο Νίκος Μάνεσης.

«Πριν από 2,5 χρόνια σε μία πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία, από το ένα βράδυ έως το πρωί τα νούμερα άλλαξαν» σημείωσε ο Νίκος Μάνεσης.
Διαβαστε Ακομη

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ανατροπές στην ταινία \”Μουρμούρα\”

Ενημέρωση για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα: Τα τελευταία νέα