Νίκος Μάνεσης: Αποβολή από την ΕΣΗΕΑ λόγω αυτονόητης δήλωσης

“Έχω λάβει ένα μήνυμα ότι έχει προκύψει δικογραφία εις βάρος μου. Δεν το ξέρει αυτό ο κόσμος”.

Η αποκάλυψη ότι η ΕΣΗΕΑ πρόσφατα αφαίρεσε το όνομά του από τα μητρώα της έγινε από τον Νίκο Μάνεση. Ο παρουσιαστής του Alpha, με αφορμή τη συμμετοχή πολλών δημοσιογράφων στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, έκανε το δικό του σχόλιο και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του δημοσιογραφικού σωματείου.

“Δεν θέλω να εκφραστώ γιατί κατά τη γνώμη μου, οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να εμπλακούν στην πολιτική. Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μην με ενοχλεί. Η δική μου θέση είναι και απαιτώ να τη σεβαστούν ότι ένας δημοσιογράφος – με όποιον τρόπο, με χιούμορ ή δηκτικότητα – να ασκεί κριτική στην εξουσία με επιχειρήματα, ακόμα και αν είναι πρωθυπουργός η μάνα και ο πατέρας του”, δήλωσε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

“Όταν ο δημοσιογράφος γίνει εξουσία, τα πράγματα αλλάζουν και αποχωρώ από τον ρόλο μου. Εγώ επέλεξα να λύσω τα οικονομικά μου προβλήματα εργαζόμενος και ενδεχομένως μέχρι τα βαθιά γερατειά. Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να προσφέρουν στην κοινωνία. Τους δίνουμε συγχαρητήρια, μακάρι να εκλεγούν, να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά και να τους καμαρώνουμε. Είμαι τόσο αναλυτικός, γιατί τα οργανωμένα τρολάκια είναι έτοιμα να γράψουν ότι ο Μάνεσης επιτίθεται, κάνει, ράνει”, πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

“Ξέρεις ότι με διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ πριν από καιρό, επειδή είπα το αυτονόητο. Δεν το ξέρει αυτό ο κόσμος. Αυτό που είπα είναι ότι σίγουρα υπάρχουν και τρολ και σε ορισμένες ομάδες υπάρχει και υψηλόβαθμος δημοσιογράφος που τους οργανώνει”, αποκάλυψε στη συνέχεια της συνομιλίας ο Νίκος Μάνεσης.

“Και επειδή προσέβαλα τη δημοσιογραφία – γιατί είμαστε οι πιο τίμιοι άνθρωποι – έλαβα και τη διαγραφή. Μου είπαν να περάσω επανειλημμένα από το πειθαρχικό. Αυτό είναι το σωματείο που μας προστατεύει. Άρα τώρα μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Θα βρω την ευκαιρία λίγο πριν λήξει η ποινή και να κάνω τα ίδια. Έχει προκύψει και παρωδία με αυτό το θέμα.

Έχω λάβει και ένα μήνυμα ότι υπάρχει δικογραφία εναντίον μου… δικογραφία από το συνδικαλιστικό σωματείο. Για το όνομα της Παναγίας”, ολοκλήρωσε την αφήγησή του ο Νίκος Μάνεσης.

Ο Θανάσης Αλευράς αντιδρά στην αντιδρά στην κριτική για τη Eurovision: \”Οι μπάμιες δεν με ενθουσιάζουν\”

Η Λένα Δροσάκη μιλά για την απόγνωση που ένιωσε με το διαζύγιο