Νίκος Οικονόμου: Σχέδια για αποχώρηση από την Αθήνα με την Όλγα – Τι λέει για τα παιδιά τους.

“Έχω πάρει πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψω στο εξωτερικό ως προπονητής, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς την οικογένειά μου” ομολογεί ο Νίκος Οικονόμου.

Ο Νίκος Οικονόμου ήταν καλεσμένος στο “Μπαμπα-δες” στην ΕΡΤ το Σάββατο το απόγευμα, μιλώντας με τον Τάσο Ιορδανίδη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με τρυφερότητα στη σύζυγό του, Όλγα Λαφαζάνη, εκφράζοντας την επιθυμία τους να αφήσουν σύντομα την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονόμου είπε στον ηθοποιό ότι “η οικογένεια είναι τα πάντα για μένα στη ζωή μου. Είναι η ηρεμία μου, η ησυχία μου. Να σου πω την αλήθεια, μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψω στο εξωτερικό ως προπονητής, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω χωρίς την οικογένειά μου”.

Επίσης, περιγράφοντας την σύζυγό του ως “υπέροχη μητέρα” είπε ότι είναι διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά η υπομονή της είναι τρομερή. Εξέφρασε την επιθυμία τους να κάνουν ταξίδια με τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις.

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι το όνειρό του είναι η ευτυχία και η επιτυχία των παιδιών του, και πως σκέφτονται να μετακομίσουν από την Αθήνα σε μια μικρότερη κοινότητα όταν τα παιδιά τους μεγαλώσουν.

Με αυτά τα λόγια, ο Νίκος Οικονόμου αναδεικνύει τη σημασία της οικογένειας και της ενότητάς τους στη ζωή του.

Η ανακάλυψη της ομοφυλοφιλίας στην οικογένεια: Η αντίδραση του πατέρα μου

Η Φαίη Ρουμπίνη αντιδρά στην Κατερίνα Λιόλιου: Το ρόλο μου είναι coach, όχι κριτής