Ο αποκλεισμός από το MasterChef: “Τα χτυπήματα της ζωής”

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef και άφησε πίσω την ποδιά του;

Μια ακόμη απώλεια είχε το MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που είδαμε μέσω του STAR στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Σε αυτό το επεισόδιο, τρεις παίκτες πάλεψαν για την παραμονή στο μαγειρικό διαγωνισμό. Η Χριστίνα, ο Ηλίας και ο Άνχελ.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι του MasterChef κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ξανά, προκειμένου να αντιγράψουν ένα πιάτο που τους παρουσίασε ο καλεσμένος σεφ Γρηγόρης Κίκης. Ένα πιάτο αντιγραφής το οποίο, φυσικά, δεν θα συγχωρούσε λάθη σε αυτήν τη χρονική στιγμή του ριάλιτι μαγειρικής και απαιτούσε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά τη δύσκολη προσπάθεια των υποψηφίων προς αποχώρηση με τις μαύρες τους ποδιές, όπως είναι συνήθεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πιάτα μαζί με τον καλεσμένο τους σεφ, Γρηγόρη Κίκη, χωρίς να γνωρίζουν ποιο πιάτο ανήκε σε ποιον παίκτη.

Οι μικρές ατέλειες καθόρισαν το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν πιθανόν αναμενόμενο για τους περισσότερους. Το χαμηλότερο σκορ από τα τρία πιάτα απέσπασε αυτό που είχε δημιουργήσει ο Άνχελ, με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο παίκτης που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό του MasterChef.

«Η αγάπη από τα λόγια των συμπαικτών με συγκίνησε, δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή. Τα λόγια που είπαν ο κ. Κουτσόπουλος και ο κ. Κοντιζάς. Σήμερα έφαγα ένα νοκ άουτ, μια ξάπλα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Στη ζωή αντιμετωπίζεις πολλές δυσκολίες αλλά πρέπει να προχωράς πάντα μπροστά» εξομολογήθηκε συγκινημένος ο νεαρός μάγειρας και πρώην παίκτης του MasterChef, μιλώντας στην κάμερα λίγο πριν βγάλει τη μαύρη ποδιά του και αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής.


Διαβάστε Επίσης

Η δύσκολη απόφαση του Κώστα Μπίγαλη: Η πώληση του σπιτιού λόγω οικονομικών δυσκολιών

Η συγκινητική ιστορία του Δημήτρη Λάλου: Ο άνθρωπος που συγχέουν με τον Μαθιό