Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει: Η μετάδοση της Eurovision δεν ήταν καλή

«Ζούμε πλέον στην εποχή που δεν μπορούμε να κάνουμε σχόλια», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο Γιώργος Τσαλίκης για τις δηλώσεις του για τη Μαρίνα Σάττι, ο Άρης Καβατζίκης έκανε λόγο για μια περίοδο «νεοφασισμού» και εξέφρασε την άποψή του για το ποστ που έκανε τη βραδιά της Eurovision.

«Θεωρώ ότι περνάμε μια περίοδο “νεοφασισμού”. Το political correct από τη μία, η ευθυξία των ανθρώπων και αυτό το ευαίσθητο των καλλιτεχνών… Ζούμε πλέον στην εποχή που δεν μπορούμε να κάνουμε σχόλια. Εγώ, εν πλήρει συνείδηση και γνώση, εκείνο το βράδυ της Eurovision, αποφάσισα να ανεβάσω κάτι, που δεν το κάνω συχνά. Έχω άποψη, μπορώ να την εκφράσω, αλλά επιλογή μου είναι να μην την εκφράζω. Αλλά όταν κάτι με πνίγει…», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε: «Όταν άκουγα τη μετάδοση της Eurovision, που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν καλή, δεν θα μου το κάνει ο άλλος χάπι να το πάρω σώνει και καλά και θα μου πει ότι είναι καλή. Είδα όμως ότι οι καλλιτέχνες θίχτηκαν τα μάλα. Βγήκαν μετά οι καλλιτέχνες και έλεγαν “με ποιο δικαίωμα μας κρίνεται; Αν σας αρέσουμε”. Δεν πάει έτσι. Φυσικά και υπάρχει τρομοκρατία».
Διαβαστε Ακομη

Ελεονώρα Μελέτη: Ακτινοβόλησε στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου

Δημήτρης Μακαλιάς: Η απογοήτευση με το κίτρινο στην τηλεόραση