Ο Μπάμπης Στόκας αποκαλύπτει: Η αγάπη του για τα λαϊκά τραγούδια ξεπερνά το ροκ

Να πω την αλήθεια, όσον αφορά τους Πυξ Λαξ, είναι η πρώτη φορά που κάνουμε το κέφι μας

Μαζί με το καλλιτεχνικό έτερον του ήμισυ, Φίλιππο Πλιάτσικα βρέθηκε ο Μπάμπης Στόκας στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε στη σόλο καλλιτεχνική διαδρομή των δυο και την… «ελεύθερη συμβίωση» πια στους Πυξ Λαξ.

«Από ότι έχω καταλάβει, για να το πω έτσι με καινούργια φρασεολογία της εποχής, η συμβίωση σας είναι ελεύθερη. Δηλαδή και μαζί και μόνοι. Θέλω να μου εξηγήσετε πως γίνεται και πως δουλεύει αυτό» υπογράμμισε, εν αρχή, ο οικοδεσπότης για να τοποθετηθεί ο Μπάμπης Στόκας ως εξής. «Πάρα πολύ ωραία. Ναι, δουλεύει ωραία. Να πω την αλήθεια, όσον αφορά τους Πυξ Λαξ, είναι η πρώτη φορά που κάνουμε το κέφι μας. Πραγματικά».

«Χωρίς να έχουμε δηλαδή στο μυαλό μας ότι πρέπει ντε και καλά να αποδείξουμε κάτι ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε το χαιρόμαστε. Χαιρόμαστε αυτές τις βραδιές. Συνεχίζουμε να κάνουμε όμως και μόνοι μας πράγματα γιατί είμαστε ανήσυχοι και γιατί είναι κάποια πράγματα που δεν χωράνε στους Πυξ Λαξ αλλά χωράνε σε κάτι άλλο».

«Εμένα μ’ αρέσει να τραγουδάω και λαϊκά τραγούδια γιατί είναι η ρίζα μου. Περισσότερο μπορώ να πω ότι την βρίσκω τώρα με τα λαϊκά τραγούδια παρά με ροκ. Δεν ξέρω αν είναι επειδή μεγάλωσα, με ικανοποιεί. Οι μεγάλοι συνθέτες, οι μεγάλοι λαϊκοί. Από την άλλη είμαστε και σε μια φάση που μας φέρνει κάποιος ένα ωραίο τραγούδι, το κάνουμε» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μπάμπης Στόκας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.


Διαβαστε Ακομη

Αποκλειστικό: Η απρόσμενη αποχώρηση στο Survivor μια στροφή πριν την ένωση

Η αμφισβήτηση πίσω από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου από τους ONE