Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκαλύπτει ατασθαλίες σε Μαγγίρα – Μακαλιά: Ανάγκη για δεοντολογική εκπαίδευση

\”Από εκεί ξεκίνησε το κακό, από αυτή την εκπομπή και κακώς μου τους βάζετε να τους σχολιάσω\” τόνισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στο πλατό της εκπομπής After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Παπανώτας, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοσιογράφος κλήθηκε να σχολιάσει ορισμένα τηλεοπτικά πρόσωπα χωρίς να μασήσει διόλου τα λόγια του όταν και αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

Ειδικότερα, αμέσως μόλις ο οικοδεσπότης του talk show παρουσίασε την εικόνα της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Παπανώτας αναφώνησε «ποια είναι η κυρία: Μια άλλη στη φωτογραφία! Επίτηδες της το κάνατε; Δεν θέλω να την σχολιάσω καθόλου. Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, που δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω. Είμαστε δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι».

Ακριβώς στη συνέχεια, δε, στην οθόνη εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς για να σχολιάσει ο καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά τα εξής. «Ναι, κοίταξε. Κάποιος θα πρέπει να μάθει σε αυτά τα παιδιά και στα δύο, παιδιά… τελοσπάντων η Μαγγίρα δεν είναι παιδί αλλά ο Μακαλιάς είναι μια νεότερης γενιάς, την δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό, από αυτή την εκπομπή και κακώς μου τους βάζετε να τους σχολιάσω γιατί δεν θέλω σχολιάζω άνθρωποι οι οποίοι σου βάζουν στο στόμα σου μια δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ».

«Τους παίρνεις τηλέφωνο και τους λες: «ρε παιδιά, σας αγαπώ και σας εκτιμώ αλλά εγώ αυτή την δήλωση δεν την έχω κάνει ποτέ. Πως την κάνετε σκετς;». Δεν έχω πει ποτέ εγώ ότι για να γίνεις παρουσιαστής θέλεις πολλά πτυχία γιατί θα ήμουν ηλίθιος να το πω! Η Μενεγάκη έχει πολλά πτυχία; Η Κορομηλά έχει πολλά πτυχία; Ο Αρναούτογλου έχει πολλά πτυχία; Θα έπρεπε να είμαι βλαξ για να το πω αυτό.

«Κάνουν σκετς και αντί να μου πουν συγνώμη, «δεν ξέραμε ότι δεν έχεις κάνει αυτή τη δήλωση και ζητάμε συγνώμη», δεν ήθελα και καμία επανόρθωση φοβερή ούτε αποζημίωση, κάνουν την άλλη μέρα πάλι το ίδιο. Ε, δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν ξέρουν να τηρούν την δεοντολογία και δεν καταλαβαίνουν την δύναμη του μέσου στο οποίο εργάζονται. Λυπάμαι πάρα πολύ» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Παπανώτας το βράδυ της Παρασκευής.


Διαβαστε Ακομη

Η Έλντα Πανοπούλου σχολιάζει την προκλητική συμπεριφορά στη σκηνή: Να το συζητήσουμε

Πολλαπλασιάζονται οι αντιδράσεις για την ατάκα στον αέρα του Open: Κάποιοι ανοίγουν το πορτοφόλι για λίγα εκατοστά