Ο Διονύσης συγκλονίζει τον κόσμο με την πρόταση γάμου: Το πρότυπο του σωστού άνδρα

Με αφορμή την πρόταση γάμου του Γιάννη Σεβδικαλή στο J2US, η Καίτη Γαρμπή έκανε μια ιδιαίτερη αναδρομή στο παρελθόν!

Στο τηλεοπτικό της πόστο, στην κριτική επιτροπή του J2US, επανήλθε η Καίτη Γαρμπή το βράδυ της Κυριακής όταν και εκτάκτως προβλήθηκε το νέο live του μουσικού προγράμματος στον Alpha. Μάλιστα, όταν στη σκηνή ανέβηκαν ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στο παρελθόν και την πρόταση που δέχθηκε εκείνη από τον σύζυγο της, Διονύση Σχοινά.

Έτσι, έχοντας μια… πρόταση γάμου στο ενεργητικό τους, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σχολιάσει με χαμόγελο τα εξής στο ερωτευμένο ζευγάρι του J2US. «Και δεν ήμουν εγώ στην πρόταση γάμου, ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε αρχικά η κριτής του show για να την τσιγκλήσει ολίγον ο παραγωγός και παρουσιαστής για το δικό της παρελθόν.

«Αλήθεια, ρωτάς, αν μου θύμισε κάτι από την πρόταση του Διονύση; Μα νομίζω ότι συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης με αυτή την πρόταση! Και δεν το ήξερα έτσι; Το έλεγα και πριν στα παιδιά, ότι δεν το ήξερα. Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες! Παιδιά μου, να ζήσετε».

«Μπορεί αν είναι πολύ μεγάλη αυτή η κουβέντα που θα πω αλλά θα την πω γιατί την νιώθω. Εύχομαι να είστε μαζί τόσα πολλά χρόνια όσα είμαι εγώ με τον Διονύση και να αγαπιέστε όπως αγαπιέμαι εγώ μαζί του. Εύχομαι να είστε για πάντα μαζί! Να προχωράτε μαζί» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Καίτη Γαρμπή για να συγκινήσει την Σοφία Κουρτίδου και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Σεβδικαλή στο νέο live του J2US το βράδυ της Κυριακής στον Alpha


Διαβαστε Ακομη

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τους παίκτες που δεν θα συμμετάσχουν στο Survivor

Η ανείπωτη εμπειρία του Χρήστου Μαλάκη: Η ανεξίτηλη μνήμη του στροβιλισμού αέρα και φωτιάς