Ο επιστροφή του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου στον κόσμο του ‘Lost in the night’

Με την επιτυχία που έκανε με το “Lost in the night” επανέρχεται ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, με την υπογραφή του Αντώνη Δημητριάδη και του Dim Angelo.

Σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες επιστρέφει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, το “Lost in the night” το οποίο και είναι διαθέσιμο τώρα από την Heaven Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η διαχρονική επιτυχία του τραγουδιστή, που άφησε εποχή ως ένα από τα πιο iconic ‘80s τραγούδια, έρχεται στο σήμερα μέσω ενός νέου remix από τον καταξιωμένο και αναγνωρίσιμο σε όλους Αντώνη Δημητριάδη σε συνεργασία με τον Dim Angelo.

Με ένα φρέσκο disco-funk remix, η παγκόσμια επιτυχία αποκτά νέα δυναμική και συστήνεται εκ νέου στο κοινό. Πιο χορευτικό από ποτέ είναι σίγουρο πως θα αγαπηθεί αλλά και θα αφιερωθεί!

Το ρεφραίν – σύνθημα είναι πάντα εδώ, και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος δηλώνει για ακόμη μια φορά: “Lost in the night, walking alone… Lost in the night, left on my own… Lost in the night, looking for love… Lost in the night, I am drifting, I am looking For your love”.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ερμήνευσε live το remix σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στη δημοφιλή εκπομπή “Σπίτι με το Mega” και το νέο τραγούδι “Lost in the night [Antonis Dimitriadis & Dim Angelo Remix]” κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Η Μαρία Χατζηστεφανή προκαλεί οργή στο Dragons’ Den: “Μην αφήσεις κανέναν άλλο να τελειώσει”

Η επίδραση της αναγνωρισιμότητας στην ελευθερία: Συνέντευξη με τον Γιώργο Αμούτζα