Ο Γιάννης αποκαλύπτεται: “Εμπάθεια στις γυναίκες και έλλειψη σεβασμού”

“Δεν έχει τρόπους! Δεν ξέρει να μιλάει, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και το μόνο πράγμα που κάνει στο Survivor είναι να ξεσπάει όλη την ώρα…”

Πυρά κατά του Γιάννη Περπατάρη εξαπέλυσαν στο Survivor της Κυριακής αρκετά μέλη της μπλε ομάδας μιλώντας τόσο στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όσο και μεταξύ τους στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου. Ειδικά, η Δώρα και η Άιρα δεν έκρυψαν την έντονη αντιπάθεια που τρέφουν πλέον για το πρόσωπο του.

“Τον τελευταίο καιρό πραγματικά έχει πάρα πολύ κακή συμπεριφορά προς εμένα και έχει δείξει έναν κακό χαρακτήρα” εκμυστηρεύτηκε αρχικά η νεαρή παίκτρια των Μαχητών για να της απαντήσει αμέσως η Δώρα πως “ρε συ, Άιρα, δεν έχει σεβασμό ούτε προς εμένα που τον περνάω 10 – 15 χρόνια”

“Ο Γιάννης είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι έχει εμπάθεια κυρίως στο γυναικείο φύλο. Θα μπορούσα να πω ότι έχει πρόβλημα με τις γυναίκες. Ξεκίνησε από μένα, από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού, δεν έχει καθόλου σεβασμό” τόνισε, εν συνεχεία, η παίκτρια της μπλε ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

“Δεν έχει τρόπους! Δεν ξέρει να μιλάει, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και το μόνο πράγμα που κάνει είναι να ξεσπάει όλη την ώρα” υπογράμμισε με σαφήνεια, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Ταλαδιανός για το νέο μέτωπο που ξέσπασε στους Μαχητές του Survivor. “Άιρα, να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές”.


Διαβαστε Ακομη

Η Βάσω Λασκαράκη ανακοινώνει το τέλος του Break: “Μια αξέχαστη περιπέτεια”

Γιώργος Παπαχαραλάμπους: Η εμπειρία του στις Ειδικές Δυνάμεις ως αντίστοιχο Survivor