Ο Γιώργος Κωνσταντίνου υποστηρίζει τον Λαζόπουλο στη σάτιρα Κασσελάκη – Μακμπέθ: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια

Οι άνθρωποι δείχνουν τη ζωή τους, εμείς παίρνουμε αυτό που δείχνουν οι ίδιοι και απλώς το σατιρίζουμε” διευκρινίζει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή τη νέα επιθεώρηση που θα συμμετέχει στο Άλσος. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος μας ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει την διάθεση του συναδέλφου του, Λάκη Λαζόπουλου να σατιρίσει τη σχέση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ αλά… Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα!

Πιο συγκεκριμένα, με χαμόγελο, ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξήγησε πως «η σάτιρα δεν έχει ούτε δεσμεύσεις ούτε απαγορεύσεις. Δηλαδή είμαι εναντίον των απαγορεύσεων στη σάτιρα, εκτός κι αν είναι μια σάτιρα η οποία θίγει κάποια δεδομένα όπως τα παιδιά και την οικογένεια σου. Από εκεί και έπειτα, όμως, το να χρησιμοποιείς οποιοδήποτε κομμάτι για να σατιρίσεις κάτι που έχει γέλιο και πλάκα εγώ είμαι υπερ».

«Δεν νομίζω ότι να τα παίρνουν τόσο στα σοβαρά αυτά τα πράγματα! Οι άνθρωποι πρώτα δείχνουν τη ζωή τους, εμείς παίρνουμε αυτό που δείχνουν οι ίδιοι και απλώς το σατιρίζουμε. Οι ίδιοι όμως ξεκινάνε και τα δείχνουν αυτά τα πράγματα. Όλοι βέβαια, δεν είναι μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης. Υπάρχουν πάρα πολλοί».

«Υποστηρίζω πάρα πολύ την ελευθερία του ατόμου. Θέλω και γω ο ίδιος να είμαι έτσι, δηλαδή να ζω με έναν τρόπο για τον οποίο δεν θα κάθομαι να σκεφτώ τα σχόλια, τα άδικα, τα κακά και τα θρησκευτικά που όλοι τα χρησιμοποιούν. Είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και είναι φυσικό να σε σχολιάσουν, αυτό είναι και κάτι το οποίο είναι κακό και ενοχλητικό» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο των νέων του δηλώσεων, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.


Διαβαστε Ακομη

Η ανίκητη Ντέπυ Γκολεμά: Η προσπάθεια απόλυσής της πέντε φορές

Η προδοσία του Θοδωρή Κατσαφάδου: Όταν ένας ευεργέτης αντιμετωπίζει την αγριότητα