Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακαλύπτει το πυρ και τη μανία στα social media: Η αποστροφή του προς τα θλιβερά ανθρωπάκια

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εκρήγνυται για “τους υποκριτές, την αδικία, τις κακότροπες συμπεριφορές, τις κλίκες και τους ψεύτικους ανθρώπους”.

Τον θυμό του αποφάσισε να μοιραστεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας, το βράδυ της Παρασκευής, μέσω των social media με τους online φίλους του. Και αυτό διότι ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, στην πρωινή ζώνη του Alpha, αποφάσισε να υποστηρίξει με σαφήνεια την αγαπημένη του σύζυγο.

Έτσι, ανεβάζοντας μια παλαιότερη φωτογραφία στην οποία είναι δίπλα στη Ναταλί Κάκαβα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας επέλεξε να γράψει με νόημα τα εξής στη λεζάντα της νέας του δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

“Και επειδή μισώ τα λυπηρά πλάσματα, τους υποκριτές, την αδικία, τις απάνθρωπες συμπεριφορές, τις παράσιτες και τους ψεύτικους ανθρώπους, Ναταλί αστέρι μου, να χαμογελάς και να ξέρεις ότι τώρα αρχίζουν τα όμορφα”.

Προτίμησε να τελειώσει λέγοντας: “Πρώτα η υγεία μας (σωματική και ψυχική) και η οικογένεια μας. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο”, σε αυτή τη νέα του απόρροια στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον ακριβή λόγο για τον οποίο επέλεξε να το κάνει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

The Chase: Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ – «Παγωτό» ο Αδέκαστος Επιθεωρητής

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναλύει το μέλλον του ΣΚΑΪ: Προγράμματα ψυχαγωγικά στο επίκεντρο