Ο καρκίνος μου χτύπησε την πόρτα… Ακόμα Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε…

Πέρασα καρκίνο 6 χρονών, θυμάμαι που ούρλιαζα…

«Θυμάμαι τις παρακεντήσεις που μου έκαναν και ούρλιαζα, τους γονείς μου να κλαίνε», λέει ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο όταν ήταν έξι ετών.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε στη συνέχεια: «Ήμουν έξι χρονών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι ακόμα τις παρακεντήσεις που μου έκαναν και ούρλιαζα, θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους, που ξεπέρασα τον καρκίνο» .

“Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι”, τόνισε ο Γιάννης Αϊβάζης και πρόσθεσε:

“Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δε μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, “δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω”».

Ο άγραφος νόμος: Βίασε βρέφος 3 μηνών και δολοφονήθηκε άγρια στο κελί του από συγκρατούμενούς του

Survivor Spoiler 17-2: Μπήκαν οι 6 νέοι παίκτες, μπαρούτι το τετ α τετ Ελευθερίας με Πρίαμο