Ο Κώστας Κοκκινάκης για Survivor: «Μιλήσαμε προχθές στο τηλέφωνο με τον Βασάλο, μου είπε ότι πεινάει και να του παραγγείλω πίτσα»

Κώστας Κοκκινάκης: Το τρολάρισμα για τα κινητά τηλέφωνα στο Survivor

Ο Κώστας Κοκκκινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε με χιούμορ τις παραβάσεις των κανονισμών που συμβαίνουν στο φετινό Survivor All Star.

Όπως υπογράμμισε ο πρώην παίκτης του Survivor με χιούμορ «μιλήσαμε προχθές στο τηλέφωνο, μου είπε ότι πεινάει και μου είπε να του παραγγείλω πίτσα. Μέχρι εκεί, δεν ξέρω. Πλήρωσα εγώ, γιατί μου είπε ότι δεν έχει εκεί μετρητά».

Ο Κώστας Κοκκινάκης για Survivor: «Μιλήσαμε προχθές στο τηλέφωνο με τον Βασάλο, μου είπε ότι πεινάει και να του παραγγείλω πίτσα»

Ο Κώστας Κοκκινάκης δεν παρακολουθεί πια Survivor

Και συμπλήρωσε «από τότε που βγήκε η Ευρυδίκη κι ο Αναγνωστόπουλος έχω σταματήσει να βλέπω. Δεν προλαβαίνω κι είναι κάτι που δεν μου αρέσει πολύ να βλέπω. Εμείς το 2017 ζήσαμε κάτι διαφορετικό. Στην δική μου ομάδα δεν είχαμε τέτοια θέματα, κάτι ψιλά πράγματα που έγιναν, σταματήσαμε κι είπαμε ότι θέλουμε να ζήσουμε το παιχνίδι με τους κανονισμούς. Θα έπρεπε η παραγωγή να μην δείχνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι πρότυπο και για τα παιδιά, που βλέπουν ότι κάποιοι προσπαθούν να παίξουν εκτός κανονισμών. Εμάς δεν μας είχε καλέσει (σ.σ. ο Ατζούν στο σπίτι του), εμείς τους καλούσαμε καμία φορά στην παραλία».

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε στην Κέρκυρα: Πέθανε αναπάντεχα ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιμπάντζης

Αν είσαι άνεργος δικαιούσαι 1.000 ευρώ: Συμπληρώνεις αυτό το ερωτηματολόγιο με λίγα και απλά βήματα