Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναλύει το μέλλον του ΣΚΑΪ: Προγράμματα ψυχαγωγικά στο επίκεντρο

“Όπου περνάω καλά, εν δυνάμει μπορώ να ακολουθήσω οπότε, αν θέλει η Φαίη Σκορδά, με χαρά” δηλώνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σου Σου” και τον Ηλία Σκουλά το πρωινό της Παρασκευής. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστρια όσο και στη φημολογούμενη επιστροφή του ΣΚΑΪ στην ενημέρωση.

Ειδικότερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως “επειδή θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, μη δίνουμε βάση σε οτιδήποτε ακούγεται και λέγεται. Εγώ δεν θέλω να απαντήσω σε κανένα σενάριο γιατί η Φαίη μπορεί εν δυνάμει να πάει σε τρία κανάλια, σε έξι ζώνες”.

“Φυσικά και θα ακολουθούσα την Φαίη Σκορδά εάν πήγαινε σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Όπου περνάω καλά, σε όποια δουλειά περνάω καλά, εν δυνάμει μπορώ να ακολουθήσω. Οπότε αν θέλει η ίδια, με χαρά”.

“Τελείως ενημερωτικός ο ΣΚΑΪ δεν μπορεί να γίνει. Πρέπει να έχει και ξέρουμε όλοι ότι θα έχει προγράμματα ψυχαγωγικότατα! Οπότε θα υπάρχει κάτι, το τι θα υπάρχει το ξέρει μόνο η διεύθυνση προγράμματος. Ας αφήσουμε να το αποφασίσουν αυτοί” συμπλήρωσε, επίσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.


Διαβαστε Ακομη

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακαλύπτει το πυρ και τη μανία στα social media: Η αποστροφή του προς τα θλιβερά ανθρωπάκια

Η ζεν προετοιμασία του Φίλιππου Σοφιανού πριν την παράσταση