Ο Λάκης Γαβαλάς εκπλήσσει τη Μαρίνα Πατούλη: Το απίστευτο περιστατικό με τα φίλτρα

Γιατί δεν κάνεις μία αίτηση να μας έρθεις στο My Style Rocks να σε κρίνω;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του My Style Rocks, καθώς και για το νέο του κανάλι στο YouTube.

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε και η Μαρίνα Πατούλη, η οποία την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα και ο Λάκης Γαβαλάς συνομιλούσε με την οικοδέσποινα έκανε ένα πέρασμα από τα παρασκήνια. Τότε, η Φαίη Σκορδά την προσκάλεσε να πάρει ένα μικρόφωνο και να βγει νωρίτερα μπροστά απ’ τις κάμερες.

«Θέλω λίγο να την καλωσορίσω. Έλα, Μαρίνα μου, μπες μέσα. Βάλτε μου και ωραία μουσική!», είπε η Φαίη Σκορδά, με τη Μαρίνα Πατούλη να κάνει την είσοδό της στο πλατό του Fay’s Time.

«Μαρίνα, περίμενε ένα λεπτό να φέρω τα φίλτρα! Φέρτε μου τα φίλτρα τώρα, σας παρακαλώ!», σχολίασε χαριτολογώντας ο Λάκης Γαβαλάς, με αφορμή τις αρνητικές κριτικές που έλαβε πρόσφατα για μία ρετουσαρισμένη φωτογραφία της στα social media η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

«Μαρίνα, θα έπρεπε το απόγευμα να πας να βάλεις ένα μαύρο ρούχο. Για πρωί τώρα είσαι υπέροχη. Γιατί δεν κάνεις μία αίτηση να μας έρθεις στο My Style Rocks να σε κρίνω;», παρατήρησε αμέσως μετά ο Λάκης Γαβαλάς, με τη Φαίη Σκορδά να δίνει πάσα για διαφημιστικά μηνύματα.

Οι διδαγμένες μαθήσεις του Γιάννη Δρυμωνάκου από το Survivor

MasterChef: Η μάχη των δύο μπριγάδων για την επιβίωση