Ο MasterChef παίκτης που ξεπέρασε τα όρια στην πιο απαιτητική δοκιμασία

Οι συνθήκες είναι τέλειες για να έχουμε την πιο δύσκολη δοκιμασία που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής στον MasterChef” τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Σταμάτης, η Γεωργία και ο Χρήστος έμελλε να βρεθούν στον τάκο του MasterChef για αυτή την εβδομάδα, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής το βράδυ της Παρασκευής στο STAR. Ως είθισται, όμως, ένας εκ των τριών θα είχε την ευκαιρία να σωθεί από την δοκιμασία αποχώρησης κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό.

Έτσι, όπως ανακοίνωσαν οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef, στην τελική δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας θα έπρεπε οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση να αναγνωρίσουν όλα τα υλικά σε ένα ολοκληρωμένο πιάτο με την υπογραφή του Νίκου Θωμά προκειμένου ένας να ανέβει στον εξώστη και να παρακολουθήσει σαν απλός θεατής τη συνέχεια αυτή της βραδιάς.

«Οι συνθήκες είναι τέλειες για να έχουμε την πιο δύσκολη δοκιμασία που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό» αναφώνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς… κόβοντας τα πόδια των παικτών του MasterChef, όπως χαρακτηριστικά παραδέχθηκε και ο Σταμάτης, με τους δυο άλλους κριτές να ξεσπούν σε γέλια. Όμως, ο γνωστός σεφ είχε δικιο.

Δοκιμάζοντας ξανά και ξανά τη συνταγή, κάθε παίκτης του MasterChef έλεγε από ένα υλικό μέχρι να κάνει κάποιο λάθος. Με το πρώτο λάθος έπαιρνε απευθείας το χρίσμα του… τελικού υποψήφιου και αυτό συνέβη για τον Σταμάτη και την Γεωργία. Άρα ο Χρήστος ήταν εκείνος που σώθηκε κυριολεκτικά στο υλικό σε αυτή τη δοκιμασία.


Διαβαστε Ακομη

Ο Γιώργος Καράμπελας αποκαλύπτει: “Εκφοβισμός και απομόνωση στο σπίτι μου”

Η πορεία της Αθηνάς Ροδίτου: Αγώνας με ανταγωνισμό και ρυθμούς