Ο Μιχαήλ Μόςλεϊ αποκαλύπτει τα αποτελέσματα της νεκροψίας στον Βρετανό δημοσιογράφο στη Σύμη

Αναμένεται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια θανάτου του Μόσλεϊ οι τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία, η αιτία θανάτου του παρουσιαστή Michael Mosley παραμένει αδιευκρίνιστη καθώς η νεκροψία δεν αποκάλυψε τίποτα σαφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr, η νεκροψία στο σώμα του Michael Mosley που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη ολοκληρώθηκε με το μεσημέρι της Δευτέρας (10.6.2024) από τον ιατροδικαστή της Ρόδου.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και ότι το θάνατος του Mosley δεν οφείλεται σε εγκληματική πράξη.

Υπάρχει η υπόθεση ότι ενώ περπατούσε για ώρα κάτω από έντονη ζέστη, ο Mosley αισθάνθηκε αδιαθεσία και πλησίασε την παραλία. Σταμάτησε δίπλα σε έναν φράχτη και προσπάθησε να αναρρώσει αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και τελικά κατέρρευσε με το χέρι στο στήθος.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για τα αίτια θανάτου του Mosley και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, ο Mosley πέθανε στην παραλία Αγία Μαρίνα της Σύμης περίπου στις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης (5.6.2024), λίγο πριν από τις 2:30, αφού είχε αφήσει τη σύζυγό του στην παραλία στο Πέδι για να πάει για έναν τελευταίο περίπατο…

Διαβάστε Επίσης

Ο Αντώνης Ρέμος προτείνει εξόρμηση στα βουνά μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

Τα «έσπασε» ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα του Open: Η τελευταία συνομιλία με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου