Ο Παναθηναϊκός κατηγορεί την ΚΕΔ για διαιτητική αδικία: Ζητούν επανάληψη της κλήρωσης!

Το πρωτάθλημα της Ελληνικής μπάσκετ μπαίνει σε αδιέξοδο λόγω των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί από τους διαιτητές Παπαπέτρου και Θεονάς εναντίον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά τον πρώτο τελικό, οι δύο διαιτητές αναφέρουν δυσφημιστικά σχόλια και προσπάθειες να κρατηθούν κρυφές οι αναφορές τους.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο πριν τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος, που κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Οι ίδιοι οι διαιτητές έχουν επισημάνει ότι η ένταση στους αγώνες είναι μεγάλη και ότι δεν είναι σε θέση να σφυρίξουν σε μια τόσο κρίσιμη σειρά αγώνων.

Η αντίδραση της πλευράς του Παναθηναϊκού δεν άργησε να έρθει. Με αίτημα προς την ΚΕΔ, ζητούν την εξαίρεση των καταγγέλοντων διαιτητών από τον αυριανό αγώνα και την επανάληψη της κλήρωσης χωρίς αυτούς. Ο στόχος είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας και του ηθικού της κατάστασης, προκειμένου να διασφαλιστεί η αμεροληψία στον αγώνα.

Η κατάσταση παραμένει αβέβαιη και η εξέλιξη των γεγονότων θα δείξει ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Η απόφαση της ΚΕΔ αναμένεται να είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την αμεροληψία των αγώνων.

Ηλεία: Η αναζήτηση δικαιοσύνης για την άτυχη 11χρονη

Αίτηση επανάληψης κλήρωσης διαιτητών από τον Παναθηναϊκό