Ο σεβασμός προς τον Γιώργο Νταλάρα από τον Θανάση Λάλα

“Έχει τις δικές του ιδέες, χρόνια τώρα, τις οποίες υπερασπίζεται με μια συνέπεια πάνω στη δική του ηθική βάση” τονίζει ο Θανάσης Λάλας.

Ο Θανάσης Λάλας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, την Πέμπτη, στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στον ντόρο που προκλήθηκε από δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα όσο και στα όρια που δεν οφείλει, κατά τον ίδιο, να έχει η σάτιρα.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Λάλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σέβομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους που έχουν μια τόσο μεγάλη διαδρομή και μια τόσο μεγάλη προσφορά στην καθημερινότητα μας (σ.σ. όπως ο Γιώργος Νταλάρας). Κατ’ αρχάς δεν θεωρώ ότι κανένας άνθρωπος είναι αλάνθαστος. Με αυτό το πράγμα δεν θέλω να πω ότι έκανε κάποιο λάθος ο Γιώργος. Ο Γιώργος έχει τις δικές του ιδέες, χρόνια τώρα, τις οποίες υπερασπίζεται με μια συνέπεια πάνω στη δική του ηθική βάση».

«Μπορεί απ’ έξω οι άνθρωποι να συμφωνούν ή να διαφωνούν, αυτό που έχει όμως μεγάλη σημασία είναι να σεβόμαστε τους ανθρώπους μέσα από το έργο και τη δουλειά τους. Ο σεβασμός είναι σεβασμός και πιστεύω ότι τον Γιώργο Νταλάρα πρέπει οι άνθρωποι να τον σέβονται, ακόμα και όταν λέει κάτι παραπάνω ή κάτι το οποίο εμάς δεν μας αρέσει».

«Δεν πιστεύω ότι η σάτιρα πρέπει να έχει όριο. Το όριο το βάζει ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει τη σάτιρα και κρίνεται από τον κόσμο. Δεν υπάρχουν δικαστήρια για το εάν έπρεπε να πω αυτό ή το άλλο, αυτά είναι τεχνάσματα της εξουσίας» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Λάλας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην κάμερα της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Ο Χρήστος Δάντης ανατριχιάζει μιλώντας για την απώλεια του αδελφού του: Η συγκλονιστική περιγραφή του πόνου

Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του στον αέρα