Ο Σπύρος Χαριτάτος αποκαλύπτει: Η βία στον αέρα του OPEN

Ήμουν το ίδιο πρόσωπο και στο Μάτι και έφαγα πολλά “ξύλα”. Δεν μπορώ να αλλάξω στα Τέμπη.

Ο Σπύρος Χαριτάτος έδωσε τη δική του απάντηση στο σχόλιο ενός τηλεθεατή του ΟΡΕΝ την Κυριακή πρωί (24/3). Ο οικοδεσπότης της εκπομπής “Τώρα Μαζί” αντιμετώπισε μια κριτική παρατήρηση που τον χαρακτήρισε “λαϊκιστή” σχετικά με τη διαχείριση του πολιτικού πάνελ που προηγήθηκε στο πλατό.

“Διαβάζω μερικά μηνύματα. Έχουμε ακόμη τις συνέπειες της πολιτικής συζήτησης. Ο κύριος Δημήτρης, πολύ συμπαθής, μου στέλνει: Σπύρο μου, δεν σε περίμενα τόσο λαϊκιστή. Ίσως κάτι δεν έκανα σωστά στη διαχείριση της πολιτικής συζήτησης”, είπε αρχικά ο Σπύρος Χαριτάτος, με την Ευλαμπία Ρέβη να τον παροτρύνει να μην δίνει σημασία σε τέτοιου είδους σχόλια.

“Δεν δίνω καθόλου σημασία, αλλά δεν είναι προσωπικό. Γνωρίζετε κάτι, αγαπητοί τηλεθεατές; Είμαστε ο εαυτός μας. Αν σήμερα μας κρίνετε γιατί είπαμε κάτι που δεν άρεσε στον φίλο σας πολιτικό καλεσμένο ή στον εκπρόσωπο των πολιτικών σας απόψεων, μπορεί αύριο να μας κατηγορήσετε για κάτι άλλο που θα πούμε, να πείτε: άλλαξε ο Χαριτάτος και έβαλε μυαλό”, πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

“Είμαστε οι ίδιοι και λέμε ανοιχτά αυτό που σκεφτόμαστε. Κάποια στιγμή θα μας συμπαθήσετε και κάποια άλλη θα μας κατηγορήσετε”, επισήμανε ο Σπύρος Χαριτάτος εμφανώς ενοχλημένος.

“Κι εγώ κάποτε θλιβόμουν, τώρα έχω συνηθίσει όλα αυτά, είναι της διαδικτυακής εποχής. Σήμερα είμαι Νέα Δημοκρατία, αύριο ΣΥΡΙΖΑ, μεθαύριο ΠΑΣΟΚ. Μην ανησυχείς. Πρέπει κάποια στιγμή να αφήσουμε τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους, πρέπει να σεβόμαστε ως οικοδεσπότες τους καλεσμένους μας”, παρατήρησε από την πλευρά της η Ευλαμπία Ρέβη.

“Ήμουν το ίδιο πρόσωπο και στο Μάτι και έφαγα πολλά ‘ξύλα’. Δεν μπορώ να αλλάξω στα Τέμπη, θα ξαναφάω ‘ξύλα’. Δεν πειράζει, είμαστε μια ζωή στα ‘ξύλα’. Κερατάδες και δαρμένοι”, κατέληξε ο Σπύρος Χαριτάτος στην τοποθέτησή του.

Η απώλεια της Παρθενόπης Μπουζούρη: Ένα καλοκαίρι γεμάτο οδύνη

Η Στέλλα Κοσμοπούλου ξεσήκωσε το πλατό του ΣΚΑΪ με το εκρηκτικό τσιφτετέλι της