Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκαλύπτει: Τα ψέματα των πολιτικών αρχηγών

Πιστεύω ότι δέχθηκε άδικη κριτική γιατί έχω ακούσει και ζευγάρια ετερόφυλων φίλων μου, που είναι μαζί κι όταν τους ρωτώ μου λένε ότι θέλω έναν κορίτσαρο» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Το «Happy Day» παρουσίασε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου μιλούν για τον Στέφανο Κασσελάκη και την ανασκευή των δηλώσεών του σχετικά με την επιθυμία απόκτησης δύο αγοριών.

«Η κουβέντα ήταν στο στούντιο. Ήταν μια αληθινή και γενναία εξομολόγηση κατά την άποψή μου. Τώρα αν για κάποιους λόγους το μετάνιωσε ή αν πρέπει να πει ότι μετάνιωσε, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Οι πολιτικοί πολλές φορές δεν καθοδηγούνται από το πραγματικό τους είναι, αλλά από την ανάγκη να έχουν μία εικόνα ανά εποχές. Δεν ξέρω γιατί το λέει κι είναι δικό τους θέμα. Ένα ζευγάρι μπορεί να αλλάξει κι άποψη» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Πιστεύω ότι δέχθηκε άδικη κριτική γιατί έχω ακούσει και ζευγάρια ετερόφυλων φίλων μου, που είναι μαζί κι όταν τους ρωτώ μου λένε ότι θέλω έναν κορίτσαρο. Δεν σημαίνει ότι θα πάω να παραγγείλω ένα παιδί ή ότι αν δεν είναι αυτό θα το ακυρώσει και θα κάνει κάτι άλλο. Νομίζω πως ήταν μία υπερβολική κριτική. Διυλίζαμε τον κώνωπα. Έχω πολλά να πω για τον Κασσελάκη, όπως και για όλους τους πολιτικούς όπου ζω τα μικρά τους ψέματα, τις ανακρίβειές του και τους λαϊκισμούς τους, αλλά αυτό είναι κάτι που όλοι έχουμε πει κάποια στιγμή ερωτευμένοι στη ζωή μας ότι π.χ. θέλω δύο κορίτσια» κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Διαβαστε Ακομη

Η ανατριχιαστική ιστορία του Δημήτρη Μακρυνιώτη: Η αντιμετώπιση της ασθένειας Gravis με πίστη και αγάπη

Γιώργος Μαζωνάκης: Αδιέξοδο στην αναζήτηση λύσης