Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει για την επιρροή της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου

“Ο καρκίνος υπήρξε κι εγώ είδα ότι έκανα το σωστό, αλλά από τότε έχω μία μανία όταν βλέπω έναν φίλο που κάνει το λάθος, να επιμείνω να κάνει το σωστό”, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Εγώ θα ήμουν αυτός που δεν πάθαινε ποτέ καρκίνο, αν ευθύνεται η διατροφή. Τρώω σαλάτες και φρούτα και δεν τρώω ποτέ τηγανιτά. Τρώω λίγο κρέας, τρώω πολύ ψάρι. Δηλαδή, όλα αυτά που θα σου πει ένας διατροφολόγος να κάνεις για να είσαι καλά. Ο καρκίνος υπήρξε κι εγώ είδα ότι έκανα το σωστό, αλλά από τότε έχω μία μανία όταν βλέπω έναν φίλο που κάνει το λάθος, να επιμείνω να κάνει το σωστό. Θυμώνω και πάρα πολύ ακόμα με μάγειρες γιατί δεν μπορείς να καθοδηγείς τον άλλον σε κάτι που είναι διατροφική βόμβα για τον οργανισμό του» είπε αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το γιατί Θεέ μου το λες για πολλές μέρες και νύχτες και δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που έχει συμβεί. Κοιτάς τον ουρανό και λες γιατί σε εμένα; Τι έκανα εγώ, αν έφταιξα και τι άλλο έφταιξε. Σημασία έχει ότι αν μείνεις σε αυτό, θα προσθέσεις επιβαρυντικά πράγματα για την υγεία σου. Ο τρόπος να βγεις από αρρώστιες και από τον καρκίνο, είναι να έχεις μία θετική ματιά στο μέλλον χωρίς να διακόπτεις τα ωραία πράγματα της ζωής, που μπορεί να είναι ο έρωτας, η γυμναστική, το καλό φαγητό» εξομολογήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.Τα δεινά του σεφ στην τηλεοπτική εκπομπή: Η αποκάλυψη της Ελένης Ψυχούλη

Αποκαλυπτική φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το χειρουργείο: Η πρώτη δημοσίευση