Ο Στέφανος Κασσελάκης: Ένας φυτευτός που κάνει τρύπες στο νερό

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και την δημοσιογράφο Βιβιαν Μπενέκου περίπου ενάμιση μήνα πριν τις Ευρωεκλογές. Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να εκφράσει την προσωπική της άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ εξήγησε γιατί έχει σαν πρότυπο την Θάτσερ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα «πιάσει ψάρια»; Θα τα καταφέρει ή θα είναι μια ευχάριστη φιγούρα για τη Βουλή;

Θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Ζήτημα αν προσεγγίσει, όχι φτάσει, το διψήφιο 10%. Είναι «φυτευτός», εκτός ελληνικής πραγματικότητας και πετυχαίνει φοβερά δύσκολα ταύτιση με τον μέσο Έλληνα, σε αντίθεση με τον πρώην αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρα. Που ενώ διαφωνώ οριζόντια και κάθετα με τις πολιτικές που ακολούθησε και με την ιδεολογία του, υπήρξε, όπως και να το κάνουμε, ένας χαρισματικός αρχηγός. Δεν ξέρω, λοιπόν, αν θα προλάβουμε να τον δούμε τον κ. Κασσελάκη στο ελληνικό κοινοβούλιο γιατί δεν ξέρω αν θα παραμείνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ως τότε. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό.

Σε εμπνέει η Μελόνι; Έχεις πολιτικά πρότυπα;

Πολιτικό μου πρότυπο είναι η Θάτσερ. Τελεία, παύλα, παράγραφος. Η απόλυτη θεά του συντηρητικού και φιλελεύθερου οικονομικά χώρου. Αυτήν μελετούσα από μαθήτρια γυμνασίου κιόλας. Από κει και πέρα, φυσικά σέβομαι και τη Μελόνι και τη Λεπέν αλλά και τον Ορμπάν. Γενικά, σέβομαι κάθε πολιτικό ηγέτη που αγαπά αποδεδειγμένα την πατρίτα του και δεν υποκύπτει στις ελίτ και στη νέα τάξη των πραγμάτων.

 

Διαβαστε Ακομη

Η συγκινητική ιστορία του Τάσου Ιορδανίδη: Από τον πατέρα μου στο θεατρικό χάρτη

Η Μπέσσυ Αργυράκη ζητά συγγνώμη για τα σκληρά σχόλια στο J2US: \”Έπαθα σπασμό χορδών\”