Ο Στέφανος Κασσελάκης: Η απειλή που κρύβεται έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Γιώργος Λιάγκας: “Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να μεταφέρει την πικρία του από κανάλι σε κανάλι και μετά τις εκλογές να βγει και να μιλήσει”.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Πρωινό, αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σε περίπτωση που εκλεγεί κάποτε πρωθυπουργός, θα είναι τραγωδία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε: «Το να βγει κάποια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης πρωθυπουργός, για μένα είναι μια τραγωδία. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης… είναι και επικίνδυνος. Δεν θα τον άφηνα ούτε απέξω από του Μαξίμου να περάσει. Έχει όμως η Αριστερά πολλά και γνήσια στελέχη τα οποία θα μπορούσαν να ανέβουν και να αναλάβουν την ηγεσία του κόμματος».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Δημήτρης Παπανώτας τώρα ένα μήνα θα έπρεπε να το ράψει. Τον αγαπώ, τον συμπαθώ και τον έχω στηρίξει. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να μεταφέρει την πικρία του από κανάλι σε κανάλι και μετά τις εκλογές να βγει και να μιλήσει. Για να μην του προσάψει κάποιος ότι τα κάνει όλα από πικρία».

Δεν μπορεί ρε Δημήτρη από την ώρα που βγήκε ο Κασσελάκης μέχρι που σε έδιωξε να θεωρείς ότι είναι ο Μεσσίας που ήρθε επί γης να μας παρουσιάσει το τρίτο θαύμα στην πολιτική και όταν σου φέρεται άσχημα να βγαίνει να τον κράζεις και να λες ούτε απέξω από του Μαξίμου… Δηλαδή, πώς ο καλύτερος μέσα σε λίγες μέρες έγινε ο χειρότερος; Ή τότε εσύ δεν είχες καταλάβει ότι είναι ο χειρότερος ή τώρα πάλι υπερβάλεις και δεν είναι όπως τα λες».


Διαβαστε Ακομη

Αναβολή του Εφετείου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης αποκαλύπτει: “Θα μιλήσω ανοιχτά για όλα”