Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει την ανησυχία του για τους μπαμπάδες

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τους νέους “Μπαμπά-δες” σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στον ρόλο του παρουσιαστή στην εκπομπή, καθώς επίσης και στους ενεργούς μπαμπάδες της σημερινής εποχής.

Ο Τάσος Ιορδανίδης δήλωσε χαρούμενος και αγχωμένος για τον ρόλο του παρουσιαστή στην εκπομπή “Μπαμπά-δες”. Είπε επίσης ότι νιώθει τιμημένος που επιλέχθηκε για να παρουσιάσει μια τέτοιου είδους εκπομπή. Η εκπομπή απευθύνεται στους μπαμπάδες, τις μαμάδες και τους γονείς γενικότερα. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι η λέξη “γονείς” είναι ιερή από μόνη της.

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε ότι η ιδέα για την εκπομπή “Μπαμπά-δες” προέκυψε όταν ήταν καλεσμένος με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, σε μια άλλη εκπομπή. Εκεί συνάντησαν τον Τάσο Παναγιώταρη, ο οποίος του έθεσε την ιδέα. Αναφέρθηκε επίσης στην συνεργασία του με τους προηγούμενους παρουσιαστές των εκπομπών “Μαμά-δες” και ανέφερε ότι χαίρεται πολύ που υπάρχουν πολλοί ενεργοί μπαμπάδες στη σημερινή εποχή.

Ο Τάσος Ιορδανίδης επισήμανε επίσης ότι θα έχουν πολλούς ωραίους καλεσμένους στην εκπομπή, αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες. Τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που συμμετέχει στην εκπομπή και ότι το κάνει γιατί το αφιερώνει στα παιδιά του.

My Style Rocks: Η Επική στιγμή της Νίκης που Αφήνει τους Πάντες Ανίκανους να Ξεχωρίσουν αν Έκλαιγε ή Γελούσε

Γεωργία Μεσαρίτη αποκαλύπτει: Η επίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου σε μένα