Ο Θανάσης Πάτρας αποκαλύπτει: Το μέλλον του στο MEGA είναι αβέβαιο

Ήρθε η ώρα να παραδώσουμε τα κλειδιά στο MEGA Καλημέρα και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό

Ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκε καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status, η οποία προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Astra Tv, όπου και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στην φετινή τηλεοπτική χρονιά και το πρόωρο τέλος του MEGA Καλημέρα όσο και στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πάτρας εξομολογήθηκε πως «ήμουν τρεις σεζόν στο MEGA Καλημέρα, θα ήμουν πιο ευτυχής να τελειώναμε στην ώρα μας. Γιατί αυτή την εντύπωση και αυτή την εικόνα είχα, από την άλλη όμως είναι δουλειά. Δηλαδή με στεναχωρούν πράγματα πάρα πολύ τα οποία μπορεί να συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο. Να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή μια αναποδιά που δεν μπορώ να αντιμετωπίσω σε προσωπικό επίπεδο. Η δουλειά είναι γεμάτη απρόοπτα και καταστάσεις που δεν εξαρτώνται από σένα και δεν μπορείς να τις ελέγξεις απολύτως».

«Ελήφθη μια απόφαση, απόλυτα σεβαστή, περάσαμε μια πολύ ωραία τριετία κατ’ εμέ. Με πολύ καλή συνεργασία μπρος και πίσω από τις κάμερες κατ’ εμέ. Ήρθε η ώρα να παραδώσουμε τα κλειδιά και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Είμαι στο MEGA μέχρι τέλος Ιουλίου και θέλω να μείνω στο MEGA γιατί υπάρχει καλή σχέση και με το κανάλι και με τους ανθρώπους του καναλιού. Από κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά».

«Όταν μας ανακοινώθηκε η απόφαση, όχι, δεν αγχώθηκα. Γιατί να αγχωθώ; Τα πράγματα ήταν δεδομένα. Ελήφθη μια απόφαση, έπρεπε να πειθαρχήσουμε σε αυτή την απόφαση γιατί αυτό έπρεπε να γίνει. Δεν είναι δηλαδή ότι είχαμε ένα κανάλι δικό μας και κάναμε ό,τι θέλαμε προφανώς και νομίζω ότι ο χειρισμός της κατάστασης, μέχρι να τελειώσουμε, ήταν πάρα πολύ επαγγελματικός και σωστός από όλους. Η ζωή συνεχίζεται και κρατάμε τα καλά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θανάσης Πάτρας.


Διαβαστε Ακομη

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου: Η σχέση με τη Ναταλία Γερμανού στο παρελθόν

Ευρωεκλογές 2024: Τα τελευταία νέα στον ΣΚΑΪ | Zappit