Ο Θάνος Πετρέλης ανακρίνει τους κριτές του τάλεντ σόου: “Προτιμούν την προβολή τους από την ευημερία των παιδιών”

“Ο νικητής βγαίνει και την επόμενη μέρα δεν ξέρουμε ποιος κέρδισε, αγνοείται η τύχη των παικτών που συμμετείχαν” δηλώνει ο Θάνος Πετρέλης.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του επιτυχίας, ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και στον Στέλιο Δρουμαλιά το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στα talent shows και στο ενδεχόμενο να βρεθεί σε μια κριτική επιτροπή αλλά και στο κομμάτι της παρουσίασης που θα συζητούσε υπό προϋποθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Πετρέλης είπε χαρακτηριστικά ότι “θα ήμουν θετικός να βρεθώ σε μια κριτική επιτροπή, αλλά εξαρτάται από το ποιο θα ήταν το σόου. Έχουμε δει πολλά τέτοιου είδους talent shows, όπου βλέπουμε παιδιά να συμμετέχουν, να ολοκληρώνεται το σόου μετά από 2-3 μήνες και να μην γνωρίζουμε ποιος είναι ο νικητής. Η τύχη των παικτών που συμμετείχαν παραμένει άγνωστη.”

“Δυστυχώς, θεωρώ ότι ορισμένα τηλεοπτικά παιχνίδια γίνονται μόνο για την προβολή των κριτών, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τη δημοσιότητα που θα έχουν εκείνο το διάστημα και στη συνέχεια δεν δίνουν σημασία στα παιδιά”, πρόσθεσε.

“Αν μου προσφερόταν η ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια εκπομπή ή ένα τηλεπαιχνίδι, σίγουρα θα έπαιζε ρόλο το κόνσεπτ του. Ως παρουσιαστής σε μια εκπομπή, όμως, δεν θα το είχα υπόψη μου. Είναι απίθανο. Υπάρχουν τηλεπαιχνίδια με συγκεκριμένο κόνσεπτ και ανάλογα με αυτό θα εξετάζαμε την πρόταση”, πρόσθεσε ο Θάνος Πετρέλης στην εκπομπή του STAR.


Διαβάστε Επίσης

Αναπόφευκτη απώλεια: Αντίο στον ταλαντούχο Νάσο Πατέτσο

Ανδρέας Μανωλικάκης: Η αποκάλυψη του σοκαριστικού περιστατικού με το πιστόλι