Ο Θεϊκός Αταμάν συμβουλεύει τον Μπαρτζώκα: Το μέλλον σου είναι φωτεινό στην Ευρωλίγκα

Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε μια συνέντευξη μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όπου έκανε αρκετές ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Αρχικά, αναφέρθηκε στον Μπαρτζώκα και τη συνεχή αναφορά του σε αυτόν, καλώντας τον να επικεντρωθεί στη δουλειά του και να μη ζηλεύει. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στο μέλλον μπορούν να κερδίσουν την Ευρωλίγκα, ενθαρρύνοντας τον ότι αυτό είναι κάτι που επιθυμούν και οι φίλαθλοι και αυτός ο ίδιος.

Αναφέρθηκε επίσης στην απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Πάρη Δερμάνη, υπογραμμίζοντας τη σημασία τους για τον Παναθηναϊκό και εκφράζοντας τη θλίψη του για την απώλειά τους. Αναγνώρισε τη σημαντική συμβολή τους στην ομάδα και την αναπόφευκτη επίδραση που είχε ο θάνατός τους στο κλίμα της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του ματς, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη διαφορά στα φάουλ μεταξύ των ομάδων και την επιρροή που μπορεί να έχουν στο αποτέλεσμα του αγώνα. Αναφέρθηκε επίσης στις εντάσεις που προέκυψαν μεταξύ των παικτών και καταδίκασε τις αντιαθλητικές συμπεριφορές.

Συνοψίζοντας, ο Αταμάν έθεσε τα πράγματα στη θέση τους, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τα γεγονότα και ενθαρρύνοντας την ομάδα του να επικεντρωθεί στο μπάσκετ και στην επίτευξη των στόχων της. Ήταν μια συνέντευξη που αντικατοπτρίζει το πάθος και την αφοσίωσή του στην ομάδα του.

Ο Μπόγρης πετσοκόβει ΑΤΑΜΑΝ και Αποκαλύπτει τα πρότυπά του!

Σλούκας αγνόησε τη χειραψία του Γουόκαπ: Το περιστατικό που έκανε θραύση