Ο Βασιλιάς Κάρολος αντιδρά στην αποκάλυψη για τον καρκίνο: Η αντίδραση του μετά την αποκάλυψη – Κέιτ Μίντλετον

Είμαι τόσο περήφανος για την Κέιτ Μίντλετον, για το θάρρος της να μιλήσει, όπως έκανε” υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Βασιλιάς Κάρολος.

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον, το βράδυ της Παρασκευής, πως καλείται να δώσει την γενναία μάχη με τον καρκίνο. Λίγη ώρα αργότερα, ο Βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του δήλωση μετά από αυτή την ανακοίνωση εκφράζοντας την θερμή του υποστήριξη στη νύφη του.

Ειδικότερα, μέσα από ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο στα social media, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη συνέχεια στη δημοσιότητα την πρώτη δήλωση του βασιλιά Κάρολου

«Είμαι τόσο περήφανος για την Κέιτ, για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε» δηλώνει ο βασιλιάς Κάρολος υποστηρίζοντας πως παραμένει «σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη».

«Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι «τόσο περήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε. Μετά την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο μαζί, ο Βασιλιάς «παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες. Και οι δύο τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.


Διαβαστε Ακομη

Η άποψη του Πάνου Καλίδη για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι: “Ένα έξυπνο κομμάτι”

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το τροχαίο