Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Γιάννη Μπέζο

“Η Μουρμούρα θα μπορούσε να κρατήσει και παραπάνω αλλά δυστυχώς οι εποχές είναι μυστήριες και επικίνδυνες”.

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24 βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός απαντά για το απρόσμενο τέλος της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», όπου πρωταγωνίστησε για 11 ολόκληρα χρόνια, ενώ ξεκαθαρίζει και για τη φετινή του συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο στη θεατρική παράσταση «Δον Κιχώτης».

“Τον ρόλο μου στη «Μουρμούρα» τον εκτίμησα πάρα πολύ. Ήταν 11 χρόνια. Αν υπάρξει κάτι παρόμοιο που να μου αρέσει, θα ήθελα να ξαναμπώ οπωσδήποτε σε αυτή την τηλεοπτική καθημερινότητα, γιατί μου αρέσει. Είναι περισσότερες οι ώρες δουλειάς, βέβαια, γιατί μετά υπάρχει και το θέατρο αλλά με σωστή σκέψη και κατάλληλη απόφαση θα ξαναμπώ”, δηλώνει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.«Είμαστε μία μικρή χώρα, δεν έχουμε εξαγώγιμα προϊόντα, δεν είμαστε στην καρδιά της Ευρώπης για να μπορούμε να πουλήσουμε παγκοσμίως. Σε μία μικρή χώρα συμβαίνουν πιο μικρά πράγματα. Το ότι κράτησε 11 χρόνια ήταν πάρα πολύ καλό. Θα μπορούσε να κρατήσει και παραπάνω αλλά δυστυχώς οι εποχές είναι μυστήριες και επικίνδυνες. Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες για τους πάντες», απαντά ο ηθοποιός για το απρόσμενο τέλος της κωμικής σειράς του Alpha στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Ήταν παλιότερη επιθυμία μου να παίξω τον Δον Κιχώτη, δεν καρποφόρησε τότε. Διάλεξα τον Γιάννη Μπέζο για να με σκηνοθετήσει, γιατί ο Γιάννης είναι ένας πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης, αν και δεν θέλει να τον αποκαλούν έτσι», ανέφερε στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη φετινή του καλοκαιρινή συνεργασία με τον σπουδαίο συνάδελφό του.

«Μελετάει πάρα πολύ ό,τι έργο πιάσει στα χέρια του, έχει απίστευτες γνώσεις, εμπειρία ηθοποιού, έχει φαντασία, θα μας γυμνάσει και θα μας βγάλει τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν είναι καθόλου αυστηρός, είναι μέσα στο χιούμορ συνέχεια», ξεκαθαρίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αμέσως μετά.
Διαβαστε Ακομη

Οι Ευρωεκλογές του 2024 στον ΑΝΤ1: Όλες οι εξελίξεις

Θοδωρής Κατσαφάδος σοκάρει την Ευλαμπία Ρέβη: Ανακοινώνει αποχώρηση στον αέρα!