Οι δύσκολες ώρες της συζύγου του Παύλου: «Η Μαρί Σαντάλ χάνει σιγά σιγά τις δυνάμεις της. Η απειλή για τη ζωή της»

Πριν από λίγο καιρό, βγήκε στην δημοσιότητα, η βιογραφία της Μαρί Σαντάλ, με τίτλο «Παρολίγον Βασίλισσα» και ξετυλίγει την παραμυθένια ζωή της δισεκατομμυριούχου που από μικρή όπως λέει, ονειρευόταν να γίνει πριγκίπισσα, όπως και ο πατέρας της που ονειρευόταν για τις κόρες του γαλαζοαίματους και βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης.

Μαρί Σαντάλ: Η ζωή της πριγκίπισσας

Στο βιβλίο, αποκαλύπτεται και μια δύσκολη στιγμή της Μαρί Σαντάλ τη μέρα που έφερε στον κόσμο το 4ο παιδί της. Όταν κατά τη διάρκεια της γέννας παρουσίασε κάποια στιγμή ακατάσχετη αιμορραγία.

«Η ώρα περνάει. Η Μαρί-Σαντάλ χάνει σιγά-σιγά τις δυνάμεις της. Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Η απειλή για την ζωή της γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Αγωνία φυσικά αρχίζει να σφίγγει την καρδιά του Παύλου, καθώς ο χρόνος κυλάει βασανιστικά και δεν του αναγγέλλει κανείς την ευχάριστη είδηση που περιμένει», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε απόσπασμα του βιβλίου της.

Η Μαρί Σαντάλ έφερε στον κόσμο τον Οδυσσέα Κίμωνα, απέκτησε και πέμπτο παιδί και στη συνέχεια αφοσιώθηκε στη σχεδίαση παιδικών ρούχων.

«Οι γονείς δεν πρέπει να ντύνουν τα παιδιά τους με ρούχα μεγαλίστικα. Το σωστό είναι να τηρείται η παιδικότητα και να μην είναι τα παιδικά ρούχα απομιμήσεις των μεγάλων».

Μέχρι όμως να φτάσουμε στο γάμο του 1995, χρειάστηκε να βάλουν το χέρι τους δύο Έλληνες. Ο κροίσος Φίλιππος Νιάρχος που διοργάνωσε το επίμαχο πάρτι και ο Αλέκος Παπαμάρκου, που γνώριζε την οικογένεια Μίλερ από το παρελθόν,.

«Όταν μεγαλώσω θα γίνω πριγκίπισσα, θα φορέσω ένα μακρύ φόρεμα και στο γάμο μου θα έχω 1.000 καλεσμένους, έλεγα μικρή. Δεν φανταζόμουν ποτέ τον τρόπο που θα γινόταν αυτό», είπε η Μαρί Σαντάλ.

Η Μαρί Σαντάλ όπως λέει είναι αρχικά από διστακτική έως αρνητική.

«Ο Αλέκος με είχε επιλέξει για σύντροφο του Παύλου. Δεν ήθελα να πάω στο πάρτι. Ήξερα ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο συνοικέσιο επειδή ο Αλέκος μου έλεγε επί εβδομάδες ότι γνώριζε το άριστο πρόσωπο για μένα. Και δεν ένιωθα άνετα να είμαι δεδομένη».

Survivor All Star Spoiler 27/02: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση

«Αυτές είναι ζεϊμπεκιές!»: Η γυναίκα που εντυπωσίασε με τον χορό της ακόμα και τον Αντώνη Ρέμο