Οι δύσκολες συνεργασίες της Δήμητρας Ματσούκα με ανθρώπους

«Πάντα έμπαινα στη θέση του άλλου, γιατί συνήθως αυτά τα έκαναν άνθρωποι μεγαλύτεροι μου και με παρελθόν» διευκρινίζει η Δήμητρα Ματσούκα.

Την Δήμητρα Ματσούκα και τον Πέτρο Κόκκαλη υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο για το «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, δε, η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τις δύσκολες συνεργασίες που συνάντησε στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Ματσούκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αγένεια είναι μια κόκκινη γραμμή για εμένα, γενικά, στη δουλειά και στη ζωή. Ανήκω στους ανθρώπους που μας ενοχλεί και την αντιμετωπίζω ευθέως. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αισθάνομαι ότι λειτουργούν και κινούνται πάντα με βάση το συμφέρον τους. Υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες που το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Ότι δηλαδή ο κόσμος να χαλάσει, θα τα φέρουν έτσι ώστε να πετύχουν. Αυτό είναι κάτι που μου δημιουργεί απέχθεια. Απέχθεια μου δημιουργούν και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν με μια πολύ μεγάλη οικονομική προσέγγιση τα πράγματα. Δηλαδή τι συμφέρει την τσέπη τους και αυτό είναι κάτι που με απωθεί».

«Στο θέατρο είχα και συνεργασίες που ήταν έντονες και με ανθρώπους που υπήρξαν δύσκολοι. Έγινα πολύ νωρίς γνωστή εγώ και αυτό βεβαίως διευκολύνει τη θέση σου σε μια δουλειά. Είναι αλλιώς να είσαι ένας ηθοποιός που θέλει να κάνει πράγματα και αλλιώς κάποιος που σε φωνάζουν και με έναν τρόπο σε έχουν ανάγκη για τον ρόλο. Πιο εύκολα τότε μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου και να επιβληθείς, πιο δύσκολα και ο άλλος σε προσεγγίζει με έναν άλλον τρόπο».

«Είχα όμως δύσκολες συνεργασίες και πάντα έμπαινα στη θέση του άλλου, γιατί συνήθως αυτά τα έκαναν άνθρωποι μεγαλύτεροι μου και με παρελθόν. Αντιλαμβανόμουν ότι κάτι υπήρχε και μιλάω για τρόπους που, αν εγώ ήμουν στη θέση τους, δεν θα τους ακολουθούσα. Υπήρχε ένα καθεστώς αποδοχής, λέγαμε ότι «δεν πειράζει, είναι ο σκηνοθέτης και έτσι πρέπει». Θεωρούνταν περίπου κανονικό» συμπλήρωσε, ακόμα, η Δήμητρα Ματσούκα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1.


Διαβαστε Ακομη

Πότε «τελειώνουν» οι παλιές ταυτότητες

Εξέταση του νοητικού κατάσταση Δημήτρης Κόκοτας και Ματίνα Παγώνη