Όλα στη φόρα στο Survivor All Star: Εκεί βρίσκεται η καλύβα στη ζούγκλα που φιλήθηκαν Μάριος – Καρολίνα

Survivor All Star: Χαμός με το αποψινό επεισόδιο

Εναγωνιώς περιμένουν οι τηλεθεατές το σημερινό συμβούλιο του Survivor, προκειμένου να μάθουν λεπτομέρειες για την σχέση της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο.

Μάλιστα, σήμερα, στην εκπομπή “Open Weekend”, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προχώρησε σε ανάλυση για το πιθανό σημείο, όπου βρίσκονταν και απομονώνονταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Καλύβα.

Όλα στη φόρα στο Survivor All Star: Εκεί βρίσκεται η καλύβα στη ζούγκλα που φιλήθηκαν Μάριος – Καρολίνα

Η μυστική καλύβα στο Survivor All Star που συναντιούνται Μάριος – Καρολίνα

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει ζήσει τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο, έκανε μία προσπάθεια να υποδείξει το πιθανότερο σημείο που είχαν βρει οι δύο παίκτες, προκειμένου να απομονώνονται.

Εκεί, τους «τσάκωσε» η κάμερα της παραγωγής, πλάνα από την οποία προβάλλονται στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, υπογράμμισε ότι τις καλύβες των κόκκινων και των μπλε χωρίζουν περίπου 200 μέτρα και ότι πιθανότατα σε κάποιον αγώνα οι δυο τους συνεννοήθηκαν να βρεθούν σε κάποιο σημείο που είχαν εντοπίσει από κοινού μέσα στη ζούγκλα.

Οπότε, πιθανόν, η καλύβα όπου απαθανατίστηκαν σε τρυφερά τετ α τετ οι δύο παίκτες, να βρίσκεται σε απόσταση ορατή από τις δύο καλύβες, ίσως πενήντα με εβδομήντα μέτρα μέσα στην πυκνή βλάστηση.

Απαντώντας στην ερώτηση της Ελένης Τσολάκη, αν έχουν ρολόγια για να δίνουν ραντεβού μεταξύ τους, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επεσήμανε ότι η ορατότητα που μπορεί να υπάρχει στην εγκαταλελειμμένη καλύβα, όπου συναντιούνταν οι δύο παίκτες, ίσως διευκολύνει αυτά τα ραντεβού τους.

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει ‘άρρεν’ η ταυτότητά μου»

Ντομάτες με αυγά -Η πιο κλασική συνταγή της γιαγιάς και το μυστικό της