Όλγα Τρέμη: Η απολογία της για την απουσία της από το ΣΚΑΪ στις Ευρωεκλογές 2024

Εμείς 0.9%; Δεν παρακολουθείτε ΣΚΑΪ τότε κα. Τρέμη

Αναφώνησε ο Γιώργος Αράπογλου.

Πλάι στη Σία Κοσιώνη, στον μαραθώνιο του ΣΚΑΪ για τις Ευρωεκλογές 2024, βρέθηκε ανάμεσα σε άλλους η Όλγα Τρέμη τη νύχτα της Κυριακής. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας εκλογικής βραδιάς, η έμπειρη δημοσιογράφος θέλησε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Γιώργο Αράπογλου και την Pulse.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Τρέμη σημείωσε χαρακτηριστικά «θέλω να πω κάτι για τον κ. Αράπογλου γιατί η Pulse είχε πει 31% για τη Νέα Δημοκρατία, στην τελευταία σας δημοσκόπηση, με ποσοστό σφάλματος 0,9%» για να απορήσει ο κ. Αράπογλου και να σχολιάσει «εμείς 0.9%; Δεν παρακολουθείτε ΣΚΑΪ τότε κα. Τρέμη».

Ο.Τ.: Όχι, δεν παρακολουθώ ΣΚΑΪ. Παρακολουθώ διαδίκτυο.

Γ.Α.: Κα. Τρέμη, να πω κάτι. Άκουσα τον Γιάννη Καντέλη να λέει ότι η χαμηλότερη τιμή είναι 31%. Εμείς στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή δώσαμε πρόθεση ψήφου 28% μέση τιμή.

Ο.Τ.: Εν πάση περιπτώσει, σας αδίκησα και ζητώ συγνώμη.

«Μάλιστα θέλω να το πω αυτό, όχι προς υπεράσπιση του δικού μας ανθρώπου, αλλά τον είχαμε εδώ την Παρασκευή τον Γιώργο Αράπογλου και τον πιέζαμε με τον Αλέξη Παπαχελή. Του λέγαμε, «έχει τις ίδιες το πάνω όριο με το κάτω όριο στη μέση τιμή;» και μας έλεγε ότι δε όλο αυτό το εύρος είναι ακριβώς ίδιες οι πιθανότητες» υπογράμμισε η Σία Κοσιώνη για τον Γιώργο Αράπογλου και την πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse για τις Ευρωεκλογές 2024.

Ένταση στις Ευρωεκλογές 2024: Ο Παύλος Σαράκης εξαπολύει επίθεση εναντίον της Εύας Αντωνοπούλου

Η βιασύνη της Αντωνοπούλου στις Ευρωεκλογές 2024: Κούφανε τους πάντες για τον ΣΚΑΪ