Όλη η Ελλάδα προσεύχεται: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 20χρονος Γεράσιμος – Ιάσων Γεωργιάδης, ο οποίος είναι ο μοναδικός που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Ο νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Μετά τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Ωστόσο, κατά την πτώση του στο έδαφος υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Τραγωδία Τέμπη: Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη

Την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν με άλλους φοιτητές στο βαγόνι – κυλικείο, το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Μέχρι στιγμής, έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, με τους γιατρούς να μην εγκαταλείπουν τις τιτάνιες προσπάθειες για να τον σώσουν.

Ο 20χρονος σπουδάζει μηχανολόγος – μηχανικός στο ΑΠΘ, ενώ ταυτόχρονα είναι πολίστας και τελειόφοιτος στην κιθάρα. Έξω από την Εντατική, βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του, που ξενυχτούν περιμένοντας να μάθουν νέα του.

Την θλίψη για την κατάστασή του 20χρονου αλλά και τον χαμό όλων αυτών των παιδιών εξέφρασε η θεία του μέσα από αναρτήσεις της στο Facebook.

Στη μία της ανάρτηση, δημοσίευσε ένα σπαρακτικό ποίημα για τα Τέμπη.

Ταυτοποιήθηκε η 28χρονη Ελπίδα Χούτα από την τραγωδία στα Τέμπη – «Ρητή εντολή να μην ανοίξει το φέρετρο»

Στέλλα Γκαντώνα για Τέμπη: «Εγώ σήμερα θα το πω, Ντίνο, μη λέμε ψέματα, έχουμε κι εμείς τεράστια ευθύνη»