Όλη η Ελλάδα συγκινημένη: Ο 22χρονος Έλληνας αθλητής πάλης, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής του κόσμου

Ο Έλληνας αθλητής πάλης, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, έγραψε για μια ακόμη φορά, ιστορία με χρυσά γράμματα στον ελληνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στην πάλη.

Συγκεκριμένα, το φαινόμενο της ελληνικής Πάλης που διέπρεψε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα u23 συνεχίζει να γεύεται το νέκταρ της επιτυχίας του, καθώς οι διακρίσεις που ακολούθησαν από το τρομερό χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε είναι πάρα πολλές.

 Κορυφαίος αθλητής του Κόσμου για τον Μάρτιο

Ο Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος αθλητής στην Ιστορία της ελληνικής Πάλης που κατακτά δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση και μάλιστα έγινε με τρομερή ανατροπή.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, όπως έκανε γνωστό τον ανακήρυξε κορυφαίο αθλητή του Κόσμου για τον Μάρτιο. Αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που Ελληνας παλαιστής αναδεικνύεται κορυφαίος αθλητής στον κόσμο για τον μήνα που μόλις τελείωσε.

Το «φαινόμενο» της ελληνικής πάλης, που διέπρεψε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, είναι ένας από τους κορυφαίους παλαιστές στον κόσμο, όπως αποδεικνύεται και από την ανάδειξή του, ως ο κορυφαίος του πλανήτη, για τον Μάρτιο.

Ο Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει μια τέτοια διάκριση και χωρίς αμφιβολία το μέλλον για το φαινόμενο της ελληνικής πάλης αναμένεται λαμπρό.

Δείτε την ανάρτηση

Κέρδισε ο πατέρας της Κάρολαιν: Οριστικό τέλος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με την μικρή Λυδία

Το παραδέχθηκε ο Άρης Σοϊλέδης: «Η παραγωγή μας έδινε να φάμε ακόμα κι αν χάναμε στα αγωνίσματα»