Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Η Νατάσα Καλογρίδη βγήκε στο Κολωνάκι με ρ…

Viral έχει γίνει για ακόμη μια φορά η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Νατάσα Καλογρίδη. Αυτή τη φορά σχολιάστηκε η εμφάνιση που έκανε για να πάει σε ένα περίπτερο στο Κολωνάκι. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή..

Με ρόμπα και παντόφλες η Νατάσα Καλογρίδη στο περίπτερο στο Κολωνάκι

Ο λόγος για την εκκεντρική Νατάσα Καλογρίδη, η οποία εθεάθη να κυκλοφορεί στη γειτονιά της με ρόμπα, γούνινες παντόφλες και μαλλί κότσο. Όλα αυτά τα συνδύασε με εντυπωσιακό μαύρο γυαλί πεταλούδα και φυσικά το χαμόγελό της.

Χαμογέλαγε η Νατάσα Καλογρίδη που πήγε στο περίπτερο στο Κολωνάκι

Μόλις είδε τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει χαμογέλασε φαρδιά πλατιά, καθώς ήξερε ότι η εμφάνισή της θα σχολιαστεί και για μια ακόμα φορά οι ψυχαγωγικές εκπομπές και οι ιστοσελίδες θα ασχοληθούν μαζί της.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η διάσημη περσόνα εκτός από τσιγάρα, αγόρασε από το περίπτερο και μια σφουγγαρίστρα, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά της.

Σημασία έχει ότι αυτή αισθανόταν άνετα. Τώρα τί φόραγε είναι άλλο θέμα. Αφού και όταν κατάλαβε τον φωτογραφικό φακό χαμογέλαγε πάει να πει ότι είναι ένα άτομο ακομπλεξάριστο που δεν φοβάται την κριτική και να τσαλακωθεί μπροστά στην κάμερα.


ΠΗΓΗ :

ipliroforia

ΑΤΑΚΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δημοσιογραφική επιτυχία – Πήγε για συνέντευξη νωρίτερα και έπιασε τον αντιδήμαρχο γυμνό με…

Μαύρα σύννεφα στα Μέγαρα: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο