Ολυμπιακός: Η απάντηση που φοβούνται Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλος – ΠΑΟ ΠΑΝΤΟΥ

Ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αυριανού τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος αναφέρει πως η ομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης και αποπροσανατολισμού από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η παρουσία του στο ΣΕΦ και η προκλητική ανακοίνωσή του δείχνουν έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ομάδα του και επιστράτευση κάθε μέσου για να πετύχουν τον στόχο τους.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναφέρει πως έχει αποδείξει στην πράξη τις αρχές και το όραμα της και προστατεύει το αθλητισμό από παραβατικές συμπεριφορές. Έχει προσφύγει σε δικαστικές και θεσμικές αρχές για την εφαρμογή του Νόμου.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της να μην απαντήσουν στις προκλήσεις και να υποστηρίξουν την ομάδα τους με φωνή, πάθος και αγάπη. Το μήνυμα που στέλνει είναι πως η απάντηση στους αντιπάλους θα δοθεί εντός του αγωνιστικού χώρου.

Με την εφαρμογή του νέου APPLICATION του PAOPANTOU.GR, οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τα πράσινα νέα. Ακολουθήστε το Paopantou.gr στο Google News για όλα τα νέα σχετικά με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθήστε τον PAOPANTOU στα social media για όλες τις ενημερώσεις.

Γιαννακόπουλος αντιδρά με χιούμορ στους Αγγελόπουλους – Σκέψεις πανικού στο ΣΕΦ!

Αναλυτικός οδηγός για την εμπειρία του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!