Οργή στο διαδίκτυο: 26.000 ευρώ στη Λένα Ζευγαρά για να τραγουδήσει στο καρναβάλι της Ξάνθης

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Λένα Ζευγαρά θα πάρει 26.000 ευρώ για να τραγουδήσει στο καρναβάλι της Ξάνθης. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ξάνθης, ξεκαθάρισε ότι πάντα στο καρναβάλι φέρνουν μεγάλα μουσικά σχήματα και πως η εκδήλωση είναι δωρεάν για τον κόσμο.

Καρναβάλι Ξάνθης: Η Λένα Ζευγάρα η οικοδέσποινα της βραδιάς

Το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου αποφάσισε στη φετινή εκδήλωση να τραγουδήσουν καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, της τραπ και ποπ μουσικής, με πρώτο όνομα τη Λένα Ζευγαρά.

Ωστόσο, τα ποσά που ακούστηκαν ως αμοιβές προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων. Ο δήμαρχος Ξάνθης μίλησε στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε ότι πάντα στο καρναβάλι φέρνουν μεγάλα μουσικά σχήματα και πως η εκδήλωση είναι δωρεάν για τον κόσμο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης»

Σχετικά, τώρα, με την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά, ανέφερε ότι αυτά τα κανονίζει ο μάνατζερ και όχι ο ίδιος.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η αμοιβή για τους τραγουδιστές που θα συνοδεύσουν τη Λένα Ζευγαρά στη συναυλία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των 26.000 ευρώ. Μεταξύ αυτών είναι η Ζόζεφιν και ο Fy.

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκινεί το νεογέννητο γατάκι που ανασύρεται ζωντανό από τα ερείπια

Βίκυ Σταυροπούλου: «Είχα πάντα τον πιο ωραίο γkόμενο του σχολείου»