«Παναγiα μου, το παιδί μου»: Ακαρıαίος ο θάνaτος του 15χpονου που σκοτwθnκε μπρоστά στον πατέρα του στnν Αλεξανδρούπολη

ο δυστύχημα με θύμα ένα 15χρονο παιδί έχει συνταράξει την Αλεξανδρούπολη. Ο ανήλικος βρέθηκε στο κενό και σκοτώθηκε το πρωί, μπροστά στα μάτια του πατέρα του…

Μια άτυχη στιγμή στοίχισε τη ζωή σε ένα 15χρονο παιδί στην Αλεξανδρούπολη. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία και αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, ο ανήλικος που είχε ανέβει στην ταράτσα με τον πατέρα του, για να φτιάξουν μία κεραία, γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό από τον φωταγωγό. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση του παιδιού, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο ανήλικος μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

O 15χρονος σκοτώθηκε το πρωί του Σαββάτου (16.03.2024) στην Αλεξανδρούπολη όταν έπεσε στο κενό, χωρίς ο πατέρας του να προλάβει να αντιδράσει. Το άτυχο παιδί εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας που έμεναν, όταν κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν και επίσημα, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.
Όπως λέει κάτοικος της περιοχής: «είναι μια τραγωδία. Από ότι μάθαμε το παιδί ανέβηκε με τον πατέρα του να φτιάξουν μια κεραία. Δεν γνωρίζω πώς, αλλά το παιδί πάτησε πάνω σε έναν υαλοπίνακα που βρίσκεται στον φωταγωγό, αυτός έσπασε, το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι» ανέφερε.

Ο πατέρας είδε τον γιο του να πέφτει στο κενό μη μπορώντας να αντιδράσει. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού από την πυροσβεστική, που κράτησε περίπου μισή ώρα

Δυστυχώς ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Π.Γ.Ν.Α όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πηγή:

tilestwra

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναλύει το φλερτ της Ναταλίας Γερμανού με τον Νίκο Συρίγο

Η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Μια ανάλυση του τι είπε και τι της κόστισε