Παναθηναϊκός: Η ιστορική αναμέτρηση στο ΣΕΦ (livestream) – Ακολουθήστε τον ΠΑΟ σε κάθε γωνιά

Στο καθοριστικό παιχνίδι του μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, το Τριφύλλι θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη στο Φάληρο και να διατηρήσει τις ελπίδες του για τον τίτλο. Με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά, μια ακόμα νίκη θα τους φέρει πολύ κοντά στον στόχο τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός θέλει να επαναφέρει τη σειρά στο καυτό γήπεδο του, μετά τη νίκη που πήρε στο ΟΑΚΑ πριν από λίγες ημέρες. Με τον τίτλο των Πρωταθλητών Ευρώπης στην τσέπη τους, οι “πράσινοι” θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη.

Παρά τις απουσίες κρίσιμων παικτών, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη. Η θύρα 13 έχει ανακοινώσει συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρίσκεται στο ΣΕΦ για να στηρίξει την ομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, ενώ ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των κλειδιών παικτών του. Η αναμέτρηση θα διευθύνεται από τους διαιτητές Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονάς.

Για περισσότερα νέα και ενημέρωση, μπορείτε να επισκεφθείτε το Paopantou.gr και να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση μέσω livestream. Μείνετε συντονισμένοι, η μάχη ξεκινά στις 21:15!

Αναλυτικός οδηγός για την εμπειρία του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!

Η μητέρα μου: Η ζόμπι που δεν επανήλθε ποτέ