Παναθηναϊκός Παντού: Αιτήμα για ομαλή διεξαγωγή στο Game 4

Ο αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο μπάσκετ αναμένεται να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς της χρονιάς. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει δημοσιεύσει μια ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα αυτόν, εκφράζοντας την ανησυχία της για την ασφάλεια των αθλητών και των μελών της αποστολής.

Σε αυτήν την ανακοίνωση, η ΚΑΕ καλεί την ΚΑΕ Ολυμπιακός να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Το μήνυμα είναι σαφές: δεν θα ανεχθούν καμία μορφή βίας στο γήπεδο και θα ζητήσουν την τήρηση του κανονισμού σχετικά με τα ιβρυστικά συνθήματα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει ότι η βία δεν έχει θέση στο μπάσκετ και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Επιπλέον, προτρέπει την ομάδα του Ολυμπιακού να ακολουθήσει το παράδειγμά της στο ΟΑΚΑ, όπου η φιλοξενία είναι υποδειγματική και οι αθλητές αισθάνονται ασφάλεια.

Ελπίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα και με σεβασμό προς τους αθλητές και το πνεύμα του αθλητισμού. Ας απολαύσουμε το μπάσκετ και ας αναδείξουμε τον νικητή με αθλητικό πνεύμα και αξιοπρέπεια. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε όλους τους φιλάθλους και τους εμπλεκόμενους στον αθλητισμό.

Παναθηναϊκός προειδοποιεί τους Αγγελόπουλους: Μην περιμένετε καθόλου συγγνώμη στο ΣΕΦ

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου αναρωτιέται: «Να γίνω Ολυμπιακός για να μη δω ευρωπαϊκό στη ζωή μου;»