Παναθηναϊκός προειδοποιεί τους Αγγελόπουλους: Μην περιμένετε καθόλου συγγνώμη στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε μια ανακοίνωση ενόψει του 4ου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Στην ανακοίνωσή της, καλεί την ΚΑΕ Ολυμπιακός και όλες τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απευθύνει έκκληση στους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας να διασφαλίσουν την ασφάλεια των αθλητών και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επισημαίνει επίσης την αντιμετώπιση της βίας στον χώρο του μπάσκετ και καλεί όλους τους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Επιπλέον, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνει ότι δεν θα ανεχθεί καμία μορφή βίας ή απειλής κατά τη διάρκεια του αγώνα και ότι θα ζητήσει την εφαρμογή του κανονισμού σχετικά με τα ιβρυστικά συνθήματα εις βάρος φυσικών προσώπων.

Τέλος, υπογραμμίζει τη σημασία της ασφάλειας των αθλητών, προπονητών και μελών της αποστολής και καλεί όλους να συνεργαστούν για μια ειρηνική και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με αυτή την ανακοίνωση, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιδεικνύει το σθένος της για την προστασία των αθλητών και τη διασφάλιση της ασφάλειας σε κάθε αθλητικό γεγονός. Ας ελπίσουμε ότι ο αύριος αγώνας θα διεξαχθεί με ειρήνη και ασφάλεια για όλους.

Ο Γιαννακόπουλος αναμένει δικαιοσύνη από τους διαιτητές – ΠΑΟ ΠΑΝΤΟΥ

Παναθηναϊκός Παντού: Αιτήμα για ομαλή διεξαγωγή στο Game 4