Πανελλήνιες 2024 – Ο μαθητής με τον τεράστιο σταυρό: “Το μέγεθος έχει σημασία”

Ένας νεαρός περίμενε την κοπέλα του έξω από το σχολείο με ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Σήμερα ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 στα Γενικά Λύκεια της χώρας. Μαθητές σε όλη την Ελλάδα εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, με κύριο θέμα τα ταξίδια και την επίδρασή τους στην ανάπτυξη και εκτόνωση των νέων ανθρώπων.

Όπως κάθε χρόνο, φέτος εντυπωσίασαν οι ξεχωριστές εμφανίσεις έξω από τα σχολεία, είτε από μαθητές που εξετάζονται, είτε από συγγενείς και φίλους τους.

Ένας νεαρός μαθητής φορούσε έναν τεράστιο σταυρό με τον Ιησού Χριστό στον λαιμό του έξω από το σχολείο στην Πυλαία, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εξετάσεις. “Έχω την επιλογή του σταυρού. Το μέγεθος μετράει προφανώς. Βοηθάει περισσότερο πιστεύω”, είπε με χιούμορ ο μαθητής.

Σε άλλο σημείο, ένας 23χρονος εμφανίστηκε έξω από σχολικό συγκρότημα στην Αθήνα κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο για την κοπέλα του που εξεταζόταν εκείνη την ημέρα. “Την έφερα και θα τη συνοδεύσω σπίτι της. Στοχεύει στη Νομική, είμαι περήφανος για αυτήν”, δήλωσε ο ρομαντικός νεαρός.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις θα συνεχιστούν την ερχόμενη Τρίτη με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία, ενώ θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία.

Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει για την Ιωάννα Τούνη: “Ο κόσμος τον καταλαβαίνει, αλλά δεν συμφωνεί με όλα όσα δείχνει στα social”

Η Ειρήνη Νικολοπούλου αποκαλύπτει αστείο περιστατικό με δελτίο και ντεκολτέ