Πάνος Μουζουράκης: Η αδικία στο Voice και η αδικαιολόγητη αντιμετώπιση

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε συνεντεύξεις στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη φημολογούμενη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του The Voice όσο και στο περιστατικό ομοφοβίας που αποκάλυψε πρόσφατα ο Λάκης Γαβαλάς.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “αν ο Σάκης Ρουβάς είναι στον νέο κύκλο του The Voice, τότε θα είμαι κι εγώ! Μας παίρνουν πάντα τελευταίους τηλέφωνο και μας ενημερώνουν για τα πάντα, μας θεωρούν δεδομένους. Δεν ξέρω, αυτή η σχέση έχει γίνει λίγο…”

«Δεν είδα το περιστατικό με τον Λάκη Γαβαλά και τους τρεις μοναχούς, όχι. Αλλά το γεγονός ότι κάποιος είναι μοναχός δεν σημαίνει ότι δεν είναι άνθρωπος. Πιστεύω ότι ο Χριστός ήρθε εδώ με μια εντολή και μόνο. Αγαπήστε ο ένας τον άλλον».

«Οπότε, ό,τι ξεπερνά τα όρια της αγάπης, δεν είναι χριστιανικό και αποτελεί προσωπική άποψη του καθενός» πρόσθεσε, επιπλέον, ο Πάνος Μουζουράκης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: Η μάχη με τα νευράκια μου

Η άποψη της Μπέττυς Μαγγίρα για τον Ουγγαρέζο: “Πιθανόν να μην συνέχισε ως κεντρικός παρουσιαστής λόγω δικής του επιλογής”