Πάρτυ κρεατοφαγίας διοργανώνει σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η Ένωση Άθεων Ελλάδας για να προκαλέσει

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί ο «Φανερός Δείπνος» με διοργανωτή την Ένωση Άθεων Ελλάδας που λαμβάνει χώρα τη Μεγάλη Παρασκευή.

«Μαζευόμαστε για να γιορτάσουμε με λογική και κριτική σκέψη, απέναντι σε κάθε επιβεβλημένο πένθος!» γράφουν στην σχετική ανάρτηση τους τονίζοντας πως «όσο κάποιοι επιλέγουν τη θρησκευτική θλίψη, εμείς επιλέγουμε την ομορφιά της παρέας, συζητάμε για τα επιτεύγματα της επιστήμης, και τη σημασία του ορθολογισμού».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σας προσκαλούμε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στο Φανερό μας Δείπνο που θα γίνει την Παρασκευή 14 Απριλίου, γνωστή και ως ανοιξιάτικη ημιαργία, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Μαζευόμαστε για να γιορτάσουμε με λογική και κριτική σκέψη, απέναντι σε κάθε επιβεβλημένο πένθος! Όσο κάποιοι επιλέγουν τη θρησκευτική θλίψη, εμείς επιλέγουμε την ομορφιά της παρέας, συζητάμε για τα επιτεύγματα της επιστήμης, και τη σημασία του ορθολογισμού.

Κρεατοφάγοι, χορτοφάγοι, άθεοι, αγνωστικιστές, μέλη, φίλες/οι και όλες/οι ενδιάμεσα, είστε ευπρόσδεκτοι στο Φανερό μας Δείπνο! Ελάτε να απολαύσουμε ένα νόστιμο γεύμα, να γνωριστούμε και να τσουγκρίσουμε στο όνομα της Λογικής. Όλοι καλοδεχούμενοι!

Σας περιμένουμε:

• Στην Αθήνα στις 7μμ: στο «Σάββα από το μοναστηράκι» στο Σύνταγμα, Πλατεία Συντάγματος 1

• Στη Θεσσαλονίκη στις 7:30μμ: στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, Αριστοτέλους 18

• Για άλλες πόλεις, όποιος θέλει να οργανώσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος, και εμείς θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε όσα μέλη ενδιαφέρονται. Στείλτε μας μήνυμα σε κάθε περίπτωση.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας.

Σημείωση: δεν υπάρχει προκαθορισμένο μενού, ο κάθε άνθρωπος παραγγέλνει ανάλογα με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες του.

Η ανακοίνωση στο facebook:

Έντρομοι οι περαστικοί: Ο «άνθρωπος-σκιά» που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη – Τι συνέβη

Κρίσιμες ώρες για τον 57χρονο: 50χρονη «έλουσε» με νέφτι τον σύζυγό της για να τον κάψει ζωντανό