Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Αυτό είναι το πανάκριβο διαμέρισμα 500 τ.μ που “κλείνουν” στην Ηρώδου Αττικού – Αξίας 15 εκατ. ευρώ [Εικόνες]

Μπορεί οι φήμες που ήθελαν τον Παύλο και τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ να μετακομίζουν μόνιμα στην Ελλάδα να διαψεύστηκαν, ωστόσο το ζευγάρι φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει ακίνητα στην χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη αγορά αφορά βίλα στις Σπέτσες, το νησί όπου παντρεύτηκε ο αδερφός του Παύλος και όπου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνήθιζε να επισκέπτεται τα καλοκαίρια με τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Η δεύτερη αγορά αφορά σπίτι στην Ηρώδου Αττικού, έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης, μια ανάσα από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό. Στη καρδιά της Αθήνας, με θέα τις εγκαταστάσεις της προεδρικής φρουράς, σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της χώρας.

Ο Έλληνας πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων μίλησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις και τις τελευταίες κινήσεις του Παύλου, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για Νέα Υόρκη. “Αναζητά διαμέρισμα στην περιοχή της Ηρώδου Αττικού” δήλωσε ο Κοσμάς Θεοδωρίδης.

Το scouting στην Ηρώδου Αττικού έχει ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται το θέμα της αγοράς διαμερίσματος 500 τετραγωνικών βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Το κόστος της αγοράς αναμένεται να κυμανθεί από τα 10 μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ, με καλά πληροφορημένες πηγές να προβλέπουν ότι ακόμα και μέσα στον μήνα είναι πολύ πιθανό η αγοραπωλησία να προχωρήσει.

Η εκπληκτική βίλα με θέα στο Αιγαίο

Εκτός από την Αθήνα, η οικογένεια του Παύλου είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και στην απόκτηση μιας εντυπωσιακής βίλας στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο.

Η βίλα σε μια έκταση 50.000 τετραγωνικών, διαθέτει μεταξύ άλλων ελικοδρόμιο, αλλά και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Ανήκει στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της Folie Folie και σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα αναμένεται να φτάσει τα 15.000.000 ευρώ.

Μια σειρά από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ανέφεραν ότι Παύλος και Μαρί Σαντάλ είχαν νοικιάσει για ένα διάστημα τη συγκεκριμένη βίλα έναντι 15.000 ευρώ τον μήνα.

Οι σκέψεις και τα σχέδια της τέως βασιλικής οικογένειας στρέφουν και πάλι τα φώτα στον Παύλο, που σε λίγες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για το μνημόσυνο των 40 ημερών που θα γίνει στο Τατόι.

thetoc

Απλά θεούλης ο Κιάνου Ρίβς: Σαν κοινός θνητός έκανε έκπληξη σε παμπ και ο σεφ πήγε να λιποθυμήσει

Γιάννης Κούστας – Αυτός 67, αυτή 30. Το νέο τους σπίτι στη Βουλιαγμένη είναι 3.000 τετραγωνικά μέτρα και γεμάτο αγάπη